12. juli 2020
Holbæks træner, den tidigere verdensmester Thomas Layborn, er imponeret over den 15-årige Benedicte Sillassen, som for anden gang var med for Holbæk i 1. division.
Holbæks træner, den tidigere verdensmester Thomas Layborn, er imponeret over den 15-årige Benedicte Sillassen, som for anden gang var med for Holbæk i 1. division.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teenager imponerer i 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teenager imponerer i 1. division
Lokalsport Nordvestnyt - 12. november 2019 kl. 00:05
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk ligger på sidstepladsen i 1. division i badminton, og klubben tabte mandag aften 7-2 til Værløses ligareserver. Men en enkelt spiller påkalder sig opmærksomhed.

På grund af skader på kvindesiden har Holbæk både i hjemmekampen mod Holte og i mandagens udekamp mod Værløse brugt den kun 15-årige Benedicte Sillassen.

- Dagens spiller var Benedicte Sillassen, vores unge komet. Endnu en gang leverer hun på højt plan. Det er virkelig stærkt, og det er fedt at se. Det er anden kamp i træk, vi har hende med, fordi vi har skader på kvindesiden, siger Holbæks træner Thomas Laybourn.

Benedicte Sillassen, der først for nyligt er fyldt 15 år, vandt 21-13, 21-15 over Astrid Molander i anden damesingle. Første gang, hun var med i 1. division var i hjemmekampen mod Holte. Også i den holdkamp vandt den unge spiller sin single.

Den gode indsats fra den unge spiller var altså ikke nok til en samlet Holbæk-sejr, men Holbæks træner godkender nederlaget.

- Mange af Værløses spillere træner fem-otte gange om ugen. Det er en anden type spillere end vores, det må man bare erkende, og det gør forskellen. Vi skulle ud at stjæle point, og vi er glade for, vi tog to sejre. Det var sjovt at være til holdkamp, selv om vi tabte 7-2, siger Thomas Laybourn.

Den tidligere verdensmester sørgede selv for Holbæks anden sejr, da han sammen med Peter Mørk vandt 14-21, 21-16, 21-16 over Søren Toft Hansen og Ditlev Jæger Holm.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?