25. maj 2020
Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tætte oprykningskampe i Jernløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tætte oprykningskampe i Jernløse
Opdateret 15. april 2018 kl. 21:24
Lokalsport Nordvestnyt - 15. april 2018 kl. 21:06
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløses to bedste håndboldmandskaber skulle søndag forsøge at skabe sig et godt udgangspunkt i de første oprykningskampe. Og med kun et måls forskel i de to opgør er intet på forhånd afgjort, inden 3. divisionsmændene og Jernløses kvinder i kvalifikationsrækken spiller returopgør på søndag.

Jernløses 3. divisionsmænd havde besøg af Helsinge i den første af to kvalifikationskampe - fire, hvis Jernløse samlet går videre. Men Helsinge rejste hjem med en sejr på 24-23, og har derfor et marginalt bedre udgangspunkt i returopgøret på hjemmebane. Faktisk må Jernløse-mændene betragte sig selv som en anelse heldige med etmålsnederlaget, for Helsinge gik til pause med en føring på fire mål - 13-9 - og var 10 minutter før tid foran med 22-17. Med en fin slutspurt fik hjemmeholdet begrænset nederlaget så meget, at returopgøret fortsat er helt åbent.

Det er det også i kvindernes oprykningskamp, hvor Jernløses kvalifikationskvinder havde besøg af 3. divisionsholdet Himmelev. Det endte med de samme cifre, denne gang dog 24-23 til Jernløse. Jernløse-kvindernes største problem var, at den ellers veloplagte Linda Jæchel måtte forlade banen i første halvleg med et brækket kraveben. På det tidspunkt havde Jæchel scoret fire af Jernløses otte mål.

- Jæchels skade var årsagen til, at Himmelev kom op igen. Det var en virkelig hård fysisk kamp, men den er helt åben, lød det fra Jernløse-træner Martin Rasmussen.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?