24. juni 2021
Bethel Makumbu, til højre, scorede Svebølles to sidste mål i sejren over Herfølge. Foto: Anders Vestergaard
Bethel Makumbu, til højre, scorede Svebølles to sidste mål i sejren over Herfølge. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølles oprykkere trynede tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølles oprykkere trynede tophold
Opdateret 18. oktober 2020 kl. 12:53
Lokalsport Nordvestnyt - 17. oktober 2020 kl. 18:48
Af Brian Jensen

Svebølle tog lørdag en solid skalp i fodboldens serie 1, da oprykkerne havde besøg af topholdet Herfølge. Efter en flot holdindsats vandt hjemmeholdet med 3-0 - alle tre mål scoret i anden halvleg - og dermed er Svebølle på andenpladsen, et point foran Herfølge og fire efter topholdet Holbæk.

En tæt og jævnbyrdig første halvleg endte målløs, selv om hjemmeholdet kom til to-tre store chancer. Størst var Bethel Makumbus afslutning på stolpen. Efter pausen var det stadig tæt, men med en lille overvægt til Svebølle, der gradvist blev øget. Efter en times spil åbnede Nick Trier scoringen, efter et fladt indlæg fra Mark Hansen. Den opskrift - fladt indlæg fra kanten - blev faktisk brugt ved alle tre Svebølle-mål.

Målet til 2-0 stod Bethel Makumbu for, efter assist af Jonas Thomsen. Gæsterne fra Herfølge fik den bedste mulighed for at reducere, efter hånd på bolden og straffespark. Men straffesparket blev sendt forbi Svebølle-målet, og så kunne Makumbu i tillægstiden score ti 3-0. Denne gang var det Trier, der havde næstsidste fod på bolden.

- Vi vinder fuldt fortjent og viste højt niveau. Det var klasse hele vejen rundt, simpelthen stærkt, lyder det fra spillende træner Jonas Thomsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?