25. juni 2021
SVebølle-spillerne jubler over sejren i Raklev. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

SVebølle-spillerne jubler over sejren i Raklev. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle tog sejr i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle tog sejr i lokalopgør
Opdateret 08. maj 2021 kl. 19:53
Lokalsport Nordvestnyt - 08. maj 2021 kl. 18:25
Af Brian Jensen

Oprykkerne fra Svebølle indtog lørdag førstepladsen i fodboldens serie 1, da holdet på udebane vandt lokalopgøret mod Raklev med 2-0. Svebølle-angriberen Nick Trier tegnede sig for begge scoringer - en i hver halvleg.

Der var masser af intensitet og tempo i lokalopgøret, der også fik lidt dramatik. I slutningen af første halvleg fik Svebølle nemlig to advarsler i samme minut. På trods af det midlertidige overtal fik Raklev dog aldrig skabt de store chancer foran mål.

Forinden havde Nick Trier bragt Svebølle i front. da han sendte Moussa Al Moussas indlæg i mål med et hovedstød. I anden halvleg fordoblede Trier føringen, da han på typisk facon dukkede op foran mål og sparkede bolden over stregen.

- Vi forvaltede det ikke så godt. Vi var måske mest i boldbesiddelse, men forvaltede det ikke godt nok, sagde Raklev-træner Steen Nissen efter opgøret.

Svebølle-træner Jonas Thomsen sendte sig selv på banen i de sidste 20 minutter og kunne kun være tilfreds.

- Folk spiller noget af det bedste de har gjort, og vi spiller som hold. Vi var tættere på at score til 3-0 end Raklev var på at reducere, lød det fra Thomsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?