10. april 2021
Svebølles topscorer Nick Trier udlignede hurtigt til 1-1, og derefter sad Svebølle tungt på træningskampen mod Høng torsdag aften.
Svebølles topscorer Nick Trier udlignede hurtigt til 1-1, og derefter sad Svebølle tungt på træningskampen mod Høng torsdag aften.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle startede med succes-oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle startede med succes-oplevelse
Lokalsport Nordvestnyt - 26. marts 2021 kl. 11:17
Af Anders Vestergaard

Der er blevet højere til forsamlingsloftet, og den lempelse har de lokale serieklubber brugt til at få sat gang træningskampene op til sæsonstarten i april.

Allerede torsdag aften havde Svebølles oprykkere i serie 1 inviteret Høng fra serie 2 til en prøvedyst på kunstgræsset. Og til den spillende Svebølle-træner Jonas Thomsens store tilfredshed, fik Svebølle sat kampsæsonen godt i gang med en sikker sejr på 3-1.

- Det var udmærket. Vi stod fysisk skarpt og sad tungt på spillet, så det var dejligt at komme i gang med en succesoplevelse, sagde Thomsen efter sæsonens første testkamp.

I Høng-lejren var formålet først og fremmest at få nogle meter i benene for første gang i denne sæson på en 11-mandsbane, fortalte træner Thomas Carlsen umiddelbart efter træningskampen.

- Det var bare en stor glæde at komme i gang igen, og vi fik meget ud af kampen, hvor vi lige skulle finde hinanden igen, lød det fra Høng-træneren.

Svebølle ligger godt til i serie1-tabellens Top 6 og skal efter alt at dømme skal ud i oprykningsspil, når de to resterende kampe fra det afbrudte efterår er spillet.

Inden forsamlingsloftet blev hævet for nylig, har Svebølle styrketrænet i mindre grupper, og torsdag aften brugte spillende cheftræner Jonas Thomsen så hele truppen, der stort set er fri for skader.

I en nogenlunde jævnbyrdig første halvleg kom gæsterne fra Høng foran efter en halv time på et straffespark, begået mod Simon Eriksen og eksekveret af Chris Jensen.

Men ikke længe efter fik Svebølle-topscorer Nick Trier udlignet, og efter pausen sad hjemmeholdet på spillet og skabte chancer på stribe.

Midtvejs i anden halvleg sendte Oisin Reddy Svebølle foran og kort før tid satte Jonas Thomsen så punktum.

- Der mangler selvfølgelig nogle procenter, og småting skal finjusteres, men det gik godt, og vi burde have scoret endnu flere mål, sagde Thomsen efter kampen.

Hos Høng, der er midterhold i serie 2-holdenes pulje 4, var træner Thomas Carlsen også tilfreds med det han så.

- Der stod 1-1 efter en time, hvor vi fulgte fornuftigt med. Men så var det dem, der fik scoret, og så løb vi tør for kræfter, sagde Carlsen, der havde en række af klubbens U19-spillere med for at lade dem prøve hårdheden i seniorfodbolden.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?