17. september 2021
Svebølle får i serie 1 besøg af Ørslev fredag aften. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Svebølle får i serie 1 besøg af Ørslev fredag aften. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle spejder efter første hjemmesejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle spejder efter første hjemmesejr
Lokalsport Nordvestnyt - 10. september 2021 kl. 10:49
Af Christian Dahl

Egentlig har sæsonoplægget været, at Svebølle skal stå kompakt og derved skabe muligheder for omstillinger og direkte spil med klubbens hurtige spillere i angrebet.

Det er sådan set stadig en ambition for spillende træner Jonas Thomsen, men han bebuder alligevel en anden tilgang til fredag aftens hjemmekamp mod Ørslev.

- Jeg håber, vi kommer ud over stepperne og kommer flyvende fra start, siger Jonas Thomsen.

Årsagen til taktikjusteringen skal findes i, at Svebølle efter to hjemmekampe står med et klart nederlag til topholdet Såby og en 2-2-kamp mod Køge. Og det er ikke nok for træneren på hjemebane.

- Vi vil prøve at gå aggressivt til værks og komme med noget offensivt pres. Så må vi se, om taktikken skal ændres undervejs, siger Jonas Thomsen.

Han regner selv med at gøre comeback efter sin skadespause med en brækket tå. Men det skal en sidste test af tåen afgøre. Til gengæld er Mikkel Adamsen med sikkerhed ude, men ellers stiller Svebølle i stærkeste opstilling.

Jonas Thomsen har respekt for Ørslev, der ligesom Svebølle har syv point efter de første fire kampe. Men især anden halvleg i sidste weekends sejr over bundproppen Svogerslev giver optimisme. Svebølle vandt anden halvleg 4-0, efter de i første halvleg tidligt kom bagud 2-0 og måtte gå til pause bagud 2-1.

- Vi skal være koncentreret fra starten. Vi har startet dårligt i kampene, men jeg håber, vi kan ride videre på den anden halvleg vi spillede sidst, siger Jonas Thomsen.

Svebølles hjemmekamp mod Ørslev begynder fredag aften klokken 19.

Synes du, at kommunen er der for dig?