17. maj 2021
Svebølle i orange trøjer fightede sig til point mod topholdet Holbæk i blå trøjer i onsdagens topkamp i serie 1.
gallery icon

Se billedserie

Svebølle i orange trøjer fightede sig til point mod topholdet Holbæk i blå trøjer i onsdagens topkamp i serie 1.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle sled sig til point mod Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle sled sig til point mod Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 14. april 2021 kl. 21:17
Af Christian Dahl

Strategien var klar fra første fløjt, da Svebølle onsdag aften skulle forsøge at hente point ude mod Holbæks ubesejrede tophold i fodboldens serie 1.

arrow Læs også: Håb om kort skadespause

De stærkt afbudsramte gæster ville lukke rummene for Holbæk og så håbe på dødbolde og omstillinger.

Og med 1-1 lykkedes missionen, der dermed endegyldigt sikrede Svebølle en plads i oprykningsspillet i serie 1. Holbæk er stadig på førstepladsen, og er nu otte point foran Fårevejle på andenpladsen, som dog har spillet en kamp mindre.

Allerede i kampens andet minut så det ud til at lykkes, da bolden endte i Holbæks netmasker efter en dødbold, men til Holbæks lettelse blev der fløjtet for offside.

Men som ventet satte Holbæk sig på kampen og havde klart overtag i boldbesiddelse. I første halvleg gav det også en række gode chancer.

I det 10. minut måtte Svebølle sparke væk på målstregen, efter målmanden kun havde halvklaret en ballonafslutning efter et indlæg, og otte minutter senere måtte Svebølle igen redde på stregen, efter Peter Pele skød på mål.

Svebølle fortsatte med at være farlige på frispark, men det var ironisk nok Holbæk, der fik scoret efter et frispark.

I det 37. minut kunne målmanden kun halvklare et frispark fra 30 meter, og Frederik Nymark sparkede returbolden i nettet fra en spids vinkel.

Fire minutter før pausen havde Victor Koch Hansen chancen for at øge til 2-0, men hans afslutning fra få meters afstand blev afværget til hjørnespark.

Efter pausen var det stadig Holbæk, der havde bolden mest, men de formåede ikke for alvor at åbne Svebølles defensiv og komme til store chancer.

Svebølle skabte reelt ikke en chance i kampen i etableret angrebsspil, men i det 65. minut slog de til, da Holbæk mistede bolden på midten. En dyb bold sendte Moussa Al Moussa alene mod mål, og mens holbækkerne appellerede for offside, afdriblede han målmand Fredrik Hansen og udlignede til 1-1.

Resten af kampen voksede Holbæks pres mod Svebølle, men det lykkedes stadig ikke at skabe store chancer. Ofte endte det med frispark til Holbæk midt på Svebølles banehalvdel, men de ramte oftest hegnet bag Svebølles mål.

Dermed blev det ved 1-1, og Svebølle blev dermed det blot tredje hold i sæsonen til at tage point mod Holbæk - og det første til at tage point fra Holbæk i Holbæk.

arrow Svebølle-profil skal opereres
16. april 2021 kl. 11:10 Opdateret: kl. 11:10
arrow Svebølle ramt hårdt af skader
14. april 2021 kl. 11:25 Opdateret: kl. 11:25
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?