20. september 2021
Tilgangen af Jonas Bengtsson får Svebølle til at ændre spillestil.
Tilgangen af Jonas Bengtsson får Svebølle til at ændre spillestil.
Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle skifter spillestil efter udskiftning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Svebølle skifter spillestil efter udskiftning
Lokalsport Nordvestnyt - 30. juli 2021 kl. 15:19
Af Christian Dahl

Tabet af profilerne Oisin Reddy og Bethel Makumbu får ikke Svebølle til at sænke ambitionerne. Med tilgangen af Jonas Bengtsson fra Holbæk føler træner Jonas Thomsen, at han står med et meget stærkt angreb.

arrow Læs også: Svebølle henter spiller i Holbæk

Men det kommer til at kræve, at Svebølle tilpasser spillestilen til det nye angrebssystem. Også fordi Jonas Bengtsson er en anden type, end Oisin Reddy og Bethel Makumbu.

I angrebet var Oisin Reddy den teknisk stærke spiller med mange gode afleveringer, mens Bethel Makumbu på den centrale midtbane var stor og stærk og dominerede området fysisk med mange bolderobringer.

Vi har mistet to markante profiler fra sidste sæson. Det er lidt andre typer, vi har fået ind. Jonas Bengtsson er hurtig og gennembrudsstærk og en anden type end Oisin. Vi kommer til at bruge ham som kant. Vi laver vores system om, så vi får mest muligt ud af, at vi har Jonas Bengtsson, Nick Tier og Moussa Al Moussa som de tre forreste. Det tror jeg ikke, man kan finde stærkere i serie 1, siger Jonas Thomsen.

Også spillet på midtbanen bliver formodentlig ændret, selv om Svebølle stadig håber at knytte en ny stærk midtbanespiller til truppen.

- Vi laver midtbanen om, efter vi har mistet Bethel, så vi bliver mere boldbesiddende. Vi skal rigtigt gerne sætte de tre forreste op, så vi ændrer spillestil. Det er rigtigt svært at holde styr på alle vores tre forreste på samme tid, så vi kommer til at spille meget mere direkte, siger Jonas Thomsen.

Han glæder sig, til Jonas Bengtsson skal spille i Svebølles grønne trøje.

- Jeg har snakket løbende med Jonas om, hvornår han var klar til at skifte til bage til vennerne. Det var så nu, hvor han har fået lidt mere arbejde, og det er vi super glade for, siger Jonas Thomsen, der kalder Jonas Bengtsson for en stor forstærkning.

Og Jonas Bengtsson fortæller, at han blandt andet skal genfinde motivationen i Svebølle.

- Jeg har haft et problem med motivationen, så jeg skal prøve at få spilleglæden tilbage. Og Svebølle satser på oprykning, så hvis Holbæk ikke rykker op, er der kun en række imellem holdene, fortæller Jonas Bengtsson.

Han understreger dog, at han ønsker Holbæk alt godt, og at han ikke afviser igen at spille på højere plan.

- Jeg håber, at Holbæk rykker op. Jeg kan bare ikke se mig selv i det lige nu. På grund af arbejde, tid og motivation er det for mig det rigtige valg nu. Så må vi se, om jeg får lyst til at spille på højere plan igen på et tidspunkt, siger Jonas Bengtsson.

Synes du, at kommunen er der for dig?