12. maj 2021
Jonas Thomsen med tape om fingrene efter sit uheld i første halvleg mod Holbæk. Selv om han kunne spille kampen færdig, er han tvivlsom til Svebølles kommende kampe, da fingerskaden kræver en operation.
Jonas Thomsen med tape om fingrene efter sit uheld i første halvleg mod Holbæk. Selv om han kunne spille kampen færdig, er han tvivlsom til Svebølles kommende kampe, da fingerskaden kræver en operation.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle-profil skal opereres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle-profil skal opereres
Lokalsport Nordvestnyt - 16. april 2021 kl. 11:10
Af Christian Dahl

Onsdagens serie 1-kamp mellem Holbæk og Svebølle ser ud til at give Svebølle en kedelig efterregning.

arrow Læs også: Håb om kort skadespause

Spillende træner Jonas Thomsen var i første halvleg til behandling, da hans ene finger var gået af led. Under kampen blev det klaret ved at tape fingeren sammen med en anden finger, men så nemt går det ikke efter kampen.

Skaden opstod, da han landede uheldigt efter et forsøg på et flyvende hovedstød i forbindelse med en dødbold i første halvleg. I første omgang troede han bare, at han havde slået skulderen, men da han så på sin hånd, var fingeren bøjet den forkerte vej og lå ned over håndryggen.

Jonas Thomsen tog efter kampen på skadestuen i Holbæk, men han fortæller, at de ikke var i stand til at rykke ledet i hans finger på plads. Derfor venter der nu en operation på ham.

- Det ligner en pause til mig. Øv, skriver Jonas Thomsen i en sms.

Han skulle have været opereret torsdag, men på grund af personalemangel skal han i stedet først opereres mandag.

Derfor ved han heller ikke endnu, hvor længe han skal sidde ude fodboldmæssigt.

Svebølle spiller sin sidste kamp i grundspillet i serie 1 lørdag den 24. april hjemme mod Fårevejle. Der er endnu intet program for slutspillet.

Med skaden slutter Jonas Thomsen sig til en række af andre tidligere anførere for Holbæk B&I, som heller ikke kan spille i weekenden.

Forårets anfører i Holbæk, Malte Sjørslev, er ude med karantæne, den normale anfører, Ferdinand Bangsgaard, er langtidsskadet, og han afløste i sin tid netop Jonas Thomsen som anfører. Før Thomsen var det Kristian Holm, der var anfører, og han er stoppet på topplan. Han tog i sin tid over efter sin storebror Andreas Holm, der ikke har spillet de to seneste kampe for Nykøbing i 2. division.

arrow Svebølle sled sig til point mod Holbæk
14. april 2021 kl. 21:17 Opdateret: kl. 21:17
arrow Svebølle ramt hårdt af skader
14. april 2021 kl. 11:25 Opdateret: kl. 11:25
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?