27. september 2021
Oisin Reddy og Bethal Makumbu (bagest) stopper begge i Svebølle. Træner Jonas Thomsen håber dog at få endnu stærkere spillere ind som erstatning for profilerne.
Oisin Reddy og Bethal Makumbu (bagest) stopper begge i Svebølle. Træner Jonas Thomsen håber dog at få endnu stærkere spillere ind som erstatning for profilerne.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle håber på forstærkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle håber på forstærkning
Lokalsport Nordvestnyt - 23. juli 2021 kl. 11:57
Af Christian Dahl

Bethel Makumbu dominerede midtbanen i sidste sæson for Svebølle i serie 1. Men holdet må i den kommende sæson både undvære ham og den kreative angrebsspiller isin Reddy. Begge er flyttet til København og ønsker ikke længere at tage turen til træning og kamp i Svebølle.

Umiddelbart ligner det et alvorligt slag for Svebølle, men spillende træner Jonas Thomsen ser positivt på situationen.

- Vi vidste det godt i forvejen. De meldte det ud allerede i sidste sæson. Vi må se, om vi kan erstatte dem, og der kommer et par stykker og træner med i næste uge, siger Jonas Thomsen.

Men da det er spillere, som stadig er i andre klubber, vil han ikke sætte navn på spillerne.

Indtil videre har Svebølle rykket et par unge spillere op i truppen som erstatning for Makumbu og Reddy, men ellers ser truppen ud til at være intakt. Måske endda med et lille plus, da langtidsskadede Kevin Møllebro så småt er begyndt at træne igen efter halvandet års skadespause.

Den usikre situation omkring de to nøglespillere, der forsvinder, gør det dog svært at melde en klar målsætning ud på nuværende tidspunkt.

- Vi må vente og se med en målsætning. Men hvis det falder på plads med de nye spillere, så regner jeg med, at vi igen skal være tophold, siger Jonas Thomsen.

Af samme grund ved Jonas Thomsen endnu ikke, hvordan spillestilen bliver i den kommende sæson.

- Vi må se, om vi skal gøre noget andet, eller om vi direkte kan erstatte dem. Med dem, vi regner med at få ind, bliver vi mindst lige så stærke, siger Jonas Thomsen.

Svebølle starter allerede sæsonen onsdag den 4. august med en pokalkamp på hjemmebane mod Greve fra danmarksserien, mens første kamp i serie 1 er torsdag den 12. august hjemme mod oprykkerne fra Såby.

Jonas Thomsen regner med at have truppen på plads inden pokalkampen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?