22. juni 2021
Første runde i divisionsgolf, hvor Holbæk spiller hjemme.
gallery icon

Se billedserie

Første runde i divisionsgolf, hvor Holbæk spiller hjemme.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suveræn start af Holbæk-golfere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suveræn start af Holbæk-golfere
Opdateret 10. maj 2021 kl. 07:45
Lokalsport Nordvestnyt - 09. maj 2021 kl. 09:00
Af Anders Vestergaard

Lørdag blev de relativt hurtigt færdige og søndag trak det lidt ud.

Men alt i alt fik Holbæk Golfklubs mænd i holdturneringens 3. division en flyvende start på sæsonen, da både Roskildes andethold og Ledreborg blev slået på hjemmebanen i Dragerup.

Selv om 12-0 mod Roskilde og 10-2 over Ledreborg ser temmelig overbevisende ud, var der stor forskel på de to opgør.

Lørdagens sæsonstart mod Roskildes andethold, der havde den tidligere Odsherred-spiller Lasse Frølich Kristensen på holdet, var relativt hurtig overstået, da fire ud af de fem opgør - tre singler og to foursome - blev afgjort til Holbæks fordel på hul 13 eller før.

Så var der noget mere spænding om resultatet i søndagens hjemmekamp mod Ledreborg, hvor fire ud af de fem kampe først blev afgjort på hul 18.

I det tidlige topopgør - begge hold havde vundet 12-0 i det første opgør - måtte rutinerede Kenneth Mårtensen se sig slået på sidste hul, mens Holbæks foursome med Morten Bitsch/Rasmus Otto Jensen og singlen Marcus Carlson Pedersen vandt på 18. hul.

- Der var kæmpe forskel på de to kampe, og søndag kunne kampen mod Ledreborg godt have vippet lige til det sidste, men heldigvis trak vi det længste strå, sagde Holbæks holdkaptajn Ulrik Thysted, der på forhånd havde en fornemmelse af at Ledreborg bliver den tætteste konkurrent i kapløbet om en plads i oprykningsspillet, som er sæsonens helt store mål for Holbæk-mændene - ganske som i sidste sæson.

Her spillede Holbæk sig også i oprykningsspillet men var lidt lodtræknigs-uheldige og fik store tæv af Vallensbæk, der blandt andre havde Europa-Tour-spilleren Benjamin Poke med.

Holbæks næste opgave bliver midt i juni, hvor Skovbo og Roskilde er modstanderne på udebaner.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?