4. august 2021
Mads Pedersen. Foto: Peter Ebro
Mads Pedersen. Foto: Peter Ebro
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suri - Carl Ras vil med i finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suri - Carl Ras vil med i finalen
Opdateret 19. juni 2021 kl. 10:52
Lokalsport Nordvestnyt - 19. juni 2021 kl. 10:45
Af Christian Dahl

- Vi forventer, at vi har et par mand med i finalen eller tæt på.

arrow Læs også: Tilfredshed trods sekundære placeringer

Sådan siger teammanager og medejer Henrik Egholm fra det Holbæk-baserede Restaurant Suri - Carl Ras forud for søndagens DM-løb i landevejscykling.

- Vi håber på Christian Lindquist, Mathias Larsen og Sebastian Nielsen. En eller to af dem skal helst være med i finalen, fortæller Henrik Egholm og minder om, at Christian Lindquist sad med i DM-finalen sidste år på en sammenlignelig rute.

Men kigger man på favoritværdighed skal man i stedet kigge på hans medejer Mads Pedersen.

Den tidligere danmarks- og verdensmester er igen blandt favoritterne til at vinde DM-guld i løbet, hvor 2 world tour-ryttere er til start.

Mads Pedersen kører for Trek Segafredo, og han har fir holdkammerater med til start. Det er Niklas Eg, Alexander Kamp, Mathias Skjelmose og holbækkeren Jakob Egholm.

Og måske kan Mads Pedersen få ekstra hjælp fra Restaurant Suri - Carl Ras.

- Det er klart, at oplever vi, at vores prioriterede ryttere har udspillet deres rolle, og vi kan give en hånd til Mads, så vil vi gøre det. Men det er ikke sådan, at vi på forhånd bare er hjælperyttere, siger Henrik Egholm.

Han forudser et løb, hvor udskilningen kan ske tidligt. Især på de omgange i Vejles bakker, som feltet skal igennem, kan der ske ting og sager, forudser Henrik Egholm.

- De fleste højdemeter ligger på første del af ruten, så det kan godt være, at udskilningen sker tidligt. Men overlever man første del, så er der mindre problemer på anden del, vurderer Henrik Egholm.

Ud over de tre prioriterede ryttere stiller Restaurant Suri - Carl Ras med Markus Kramer, Julius Dalner, Peter Busk, Malthe Thyssen, Nils Bradtberg og Rasmus Lund.

Chance for U19-medalje

Ud over Mads Pedersen, Jekob Egholm og Restaurant Suri - Carl Ras er der lokalt islæt ved DM, når Kristian Egholm stiller til start.

Han var skuffet, da det kun blev til bronze på enkeltstarten. Han håber på medalje i linjeløbet, som for hans vedkommende køres allerede lørdag, hvor ungdomsrytterne kører. Men han erkender, at der er flere ting, der skal lykkes, hvis han skal tage en medalje.

- Det er lettere at sætte sig op til enkeltstarten, som man selv kan afgøre. Men hvis man kører en god enkeltstart, så kan man også køre stærkt i linjeløbet, siger Kristian Egholm.

Han kender endnu ikke det taktiske oplæg fra NPV - Carl Roskilde Junior, hvor han kører. Derfor ved han heller ikke, om holdet skal køre for ham, eller om han får en bunden opgave.

Men Kristian Egholm håber det bedste.

- Jeg ved, at jeg har en chance, så det kan blive en god dag. Jeg vil selvfølgelig gerne vinde, hvis det kan lade sig gøre, siger Kristian Egholm.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?