8. april 2020
Nicolaj Fabricius er tilbage i Jernløse-truppen og klar til at tage kampen op mod Roskildes andethold. Foto: Mie Neel
Nicolaj Fabricius er tilbage i Jernløse-truppen og klar til at tage kampen op mod Roskildes andethold. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes eller ligegyldighed for Jernløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes eller ligegyldighed for Jernløse
Lokalsport Nordvestnyt - 18. januar 2020 kl. 15:00
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløse står midt i et bundbrag, når 3. divisionsmændene søndag tager imod Roskilde i Jernløse-hallen. De to modstandere er begge placeret lige over nedrykningsstregen hvor Roskilde, der har spillet en kamp færre, inden søndagens møde har et point mere end Jernløse.

- Vi er først og fremmest bevidste om, at nogle kampe er vigtigere end andre. Hvis vi vinder på søndag, så har vi vundet tre ud af de sidste fire kampe, og så har vi brudt cirklen og er i supergod form. Seks point i fire kampe vil være stærk form, påpeger Jernløse-træner Christian Cramer, der har fået to sejre og to nederlag i de fire kampe, han har stået i spidsen for holdet.

Senest blev det på udebane til et tomålsnederlag til topholdet Ydun. Og træneren mener, at holdet før søndagens opgør står midt i vadestedet mellem succes og grå ligegyldighed på håndboldbanen.

- Skulle vi tabe, så er det ikke godt nok og så er vi tilbage ved noget ligegyldigt noget, erklærer Cramer.

Roskilde har indledt 2020 med storsejr i lokalopgør mod Himmelev, nederlag til Ydun og endnu en storsejr over Ledøje-Smørum. Fra september og frem til nytår vandt andetholdet fra Roskilde kun et enkelt opgør - nemlig hjemmebanekampen i oktober mod Jernløse. Den vandt Roskilde-mandskabet med 24-23, efter at Jernløse havde været foran med fem mål i pausen.

- Lige i forhold til Roskilde, så regner jeg ikke dem som bundhold. De har nogle knapper, de lige kan trykke på. Men ligemeget hvem vi møder, så skal vi vinde hjemmebanekampene. Det har vi ikke været gode nok til, det skal vi være nu. Også selv om jeg ikke regner Roskilde som bundhold, erklærer Cramer.

Jernløse har i forhold til nederlaget til Ydun afbud fra Victor Høj Kolding. Til gengæld er både Nicolaj Fabricius og Jacob Storm. Desuden har Jernløse-træneren valgt at inkludere Mikkel Frederiksen og fløjspilleren Daniel Guglielmetti i truppen. Kampen spilles søndag klokken 15 i Jernløse-hallen.