29. februar 2020
Holbæks forsvarsspiller Emil Bjørn i jubel efter sit flotte hovedstødsmål til 2-0 i søndagens hjemmekampen mod FA 2000. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Holbæks forsvarsspiller Emil Bjørn i jubel efter sit flotte hovedstødsmål til 2-0 i søndagens hjemmekampen mod FA 2000. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor og fin sejr til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor og fin sejr til Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 01. september 2019 kl. 16:07
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om de har flyttet hjemmebane-adresse og er rykket op, fortsætter Holbæk i 2. division med at være utilnærmelige på eget græs.

arrow Læs også: Bjørn var bare så glad

Senest kom det til udtryk søndag eftermiddag, da holdet spillede en rigtig god kamp mod medoprykkerne fra FA 2000 og vandt fortjent med 4-0.

Der var holbækkernes 17. kamp i træk som ubesejret på hjemmebane, og søndag var der stort set aldrig tvivl om, hvor sejren ville ende.

Trods en lidt forkølet start, der var tæt på at koste et mål, var Holbæk klart bedst og fik scoret allerede efter små 10 minutter, da Mikkel Jensen pandede Mads Bobjerg hårde indlæg i mål til 1-0.

Hjemmeholdet pressede herefter godt på, og efter en række farlige indlæg, var det forsvarsspilleren Emil Bjørn, der efter et hjørnespark headede Holbæk foran med 2-0 små 10 minutter før pausen.

I starten af anden halvleg havde gæsterne fra københavnske Frederiksberg to meget store chancer for at komme tilbage i kampen, men dén drøm ødelagde Holbæks offensivspiller Malte Sjørslev efter et kvarters tid, da han blev nedlagt ved feltkanten og selv sparkede Holbæk afgørende foran på det efterfølgende frispark.

I resten af kampen var hjemmeholdet i fuld kontrol, og i kampens overtid kunne indskiftede Nikolaj Brandt Frandsen prikke Sebastian Johansens godt sete stikning i mål til 4-0.