17. maj 2021
Marcus Stoltenberg lagde op til to mål og scorede selv to på straffespark i Raklevs sikre sejr over Greve. Foto: Anders Vestergaard
Marcus Stoltenberg lagde op til to mål og scorede selv to på straffespark i Raklevs sikre sejr over Greve. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor favorit-sejr til Raklev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor favorit-sejr til Raklev
Opdateret 17. april 2021 kl. 19:22
Lokalsport Nordvestnyt - 17. april 2021 kl. 19:06
Af Anders Vestergaard

Da de mødtes i sidste sæson tog de for sig af retterne og vandt med 10-1 på hjemmebane.

Men selv om Raklev i fodboldens serie 1 mødte et noget bedre Greve-hold denne gang, blev det alligevel til en overbevisende sejr på 5-1 i lørdagens sæsonstart på hjemmebane.

Raklev bejler til en plads i det kommende oprykningsspil, og spændingen om de sidste pladser er intakt inden næste weekends afgørende kampe.

Her møder Raklev med 20 point Hvalsø, der tager imod med 18 point på henholdsvis sjette- og syvendepladsen. Samtidig er Bjæverskov og Avarta også med i kapløbet om de sidste to pladser.

På kunstgræsset ved Røsnæshallen havde hjemmeholdet styr på begivenhederne fra kampens start, men det var alligevel Greve, der noget overraskende kom tidligt foran efter et hjørnespark.

Men Raklev kom sig hurtigt over forskrækkelsen, og ikke længe efter fejrede Simon Müller Nielsen sit comeback til barndomsklubben med at udligne.

Og 10 minutter senere sendte Christian Høegh Jensen sit hold foran. I begge tilfælde var Marcus Stoltenberg ophavsmand.

Og inden den chancerige halvleg sluttede gjorde samme Stoltenberg det til 3-1 på et strafespark.

Dén øvelse gentog han på den anden side af pausen, inden Peter Qvade Rasmussen satte punktum kort før tid.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?