15. juni 2021
Nicolai Stokholm stopper efter tre måneder som formand for Holbæk Bold- & Idrætsforening. Foto: Anders Vestergaard
Nicolai Stokholm stopper efter tre måneder som formand for Holbæk Bold- & Idrætsforening. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stokholm stopper som formand i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stokholm stopper som formand i Holbæk
Opdateret 10. juni 2021 kl. 10:16
Lokalsport Nordvestnyt - 10. juni 2021 kl. 08:56
Af Brian Jensen

Det blev en kort seance som formand for barndomsklubben for Nicolai Winther-Stokholm, der i marts blev valgt til formandsposten i Holbæk Bold- & Idrætsforening. For kun tre måneder efter tiltrædelsen har den tidligere landsholdsspiller valgt at trække sig fra formandssædet. Det skriver HB&I på sin hjemmeside.

arrow Læs også: Tidligere formand: Balladen kostede nedrykning

Dermed står Holbæk efter nedrykningen fra 2. division til danmarksserien - og med få måneder til sæsonstart - uden formand, cheftræner og sports- og talentchef.

Det betyder, at der for anden gang i år skal vælges en ny formand, og derfor indkalder klubben til ekstraordinær generalforsamling mandag den 21. juni i Holbæk Sportsby, hvor der både skal vælges formand, ny bestyrelse og suppleanter.

»Formand Nicolai Stokholm har af personlige årsager valgt at trække sig som formand, derfor har en enig bestyrelse valgt at indkalde til en ekstra ordinær generalforsamling«, skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben skriver i indkaldelsen, at nye kandidater til bestyrelsen eller formandsposten kan melde sig på dagen. Ved en ordinær generalforsamling skal kandidater til posterne ellers melde sig senest otte før generalforsamlingen. Men den passus står i vedtægterne kun under den ordinæregeneralforsamling og ikke under ekstraordinær generalforsamling.

Ifølge indkaldelsen skal der vælges både formand, bestyrelse og suppleanter. Men ifølge Nordvestnyts oplysninger er det endnu usikkert, hvor mange af bestyrelsesmedlemmerne, der trækker sig.

Nicolai Winther-Stokholm blev valgt som formand for Holbæk den 3. marts efter et for klubben opslidende valg, hvor den tidligere landsholdsspiller stillede op som modkandidat til den forrige formand, Kim Stroustrup. Stokholm var valgt for en to-årig periode og ønsker ikke at uddybe beslutningen.

På den ordinære generalforsamling stillede Nicolai Winther-Stokholm og Kim Stroustrup op med hver sit hold kandidater til bestyrelsen, som endte med at blive en blanding af de to fløje.

arrow Bestyrelse har fået ekstra travlt
09. juni 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 11:48
arrow Sportschef stopper - og hjælper
09. juni 2021 kl. 11:41 Opdateret: kl. 11:41
arrow Holbæk siger farvel til profil
08. juni 2021 kl. 11:26 Opdateret: kl. 11:26
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?