12. april 2021
Nicolai Stokholm er ny formand for Holbæk Bold- & Idrætsforening.
Nicolai Stokholm er ny formand for Holbæk Bold- & Idrætsforening.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stokholm er ny formand i HB&I

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stokholm er ny formand i HB&I
Opdateret 04. marts 2021 kl. 00:10
Lokalsport Nordvestnyt - 03. marts 2021 kl. 23:24
Af Brian Jensen

Nicolai Stokholm blev onsdag aften valgt som ny formand for Holbæk Bold- & Idrætsforening. Det skete på en velbesøgt virtuel generalforsamling, hvor Stokholm vandt formandsposten i et tæt opløb med Kim Stroustrup.

arrow Læs også: Nyvalgt HB&I-bestyrelse er konstitueret

Over 200 medlemmer deltog i en lang video-konference, hvor de to formandskandidater fik mulighed for at fremlægge deres visioner for klubben - og det hold de gerne vil have med i bestyrelsen.

Formandsvalget vandt Stokholm med 102 stemmer mod Kim Stroustrups 95. Der blev afgivet 212 stemmer, 11 stemmesedler manglede vigtige oplysninger og fire stemmesedler var blanke.

Stroustrup valgte at stille op til det efterfølgende bestyrelsesvalg og blev også valgt ind i den nye bestyrelse, der kommer til at bestå af folk fra begge formands-lejre. Den syv mand store bestyrelse ser således ud: Formand Nicolai Winther-Stokholm, Rasmus Jægersø, Jesper Egholm Larsen, Kim Stroustrup, Martin Hartmann, Jacob Madsen og Jakob Andersen.

Stokholm, Jægersø, Larsen og Stroustrup er valgt for de næste to år, mens Hartmann, Madsen og Andersen er valgt for en et-årig periode. Karsten Sørensen blev valgt som førstesuppleant.

Maj-Britt Larsen og Karsten Sørensen fik tildelt Årets Initiativpris, mens klubbens mest fornemme hæder, Henry Nedergaards Mindepokal, gik til Søren Dam, der blandt andet er ansvarlig for klubbens bolddrenge.

arrow Formand Stokholm skal samle de to lejre i HB&I
05. marts 2021 kl. 13:51 Opdateret: kl. 13:51
arrow Deltagerrekord på HB&I's generalforsamling
04. marts 2021 kl. 16:58 Opdateret: kl. 16:58
arrow Bestyrelse vælges virtuelt
02. marts 2021 kl. 10:57 Opdateret: kl. 10:57
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?