29. september 2021
Freddy Andersen forventer en trup af samme styrke som sidste år.
gallery icon

Se billedserie

Freddy Andersen forventer en trup af samme styrke som sidste år.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Status quo i Tuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Status quo i Tuse
Lokalsport Nordvestnyt - 27. juli 2021 kl. 11:36
Af Christian Dahl

Det var ikke kun den trykkende varme, der fik det til at minde om sommerbold, da cheftræner Freddy andersen og assistenttræner Lasse Sømmergaard mandag aften gennemførte Tuses første træningspas op til sæsonstarten i sjællandsserien.

Intensiteten og skarpheden tydede heller ikke på, at spillerne om under tre uger skal på banen i sjællandsseriens første kamp.

På den måde adskilte træningen sig dog ikke for de fleste andre første træninger efter en ferie. Det gjorde den til gengæld ved at ligge om mandagen. Tuse plejer nemlig kun at træne tirsdag og torsdag, men på grund af dne korte opstart, har Freddy Andersen dikteret tre ugentlige træninger.

Det hører med til historien, at en stor del af Tuses normale startere stadig er på ferie. Men Freddy Andersen regner med at have en trup, der er stort set identisk med forårets.

- Jeg regner ikke med, at der er nogen, der stopper, siger Freddy Andersen.

Han kommer dog hurtigt selv i tanke om, at Mathias Riis, der bor i København, har sagt stop. Men ellers skulle der ikke forsvinde spillere, selv om træneren ikke lægger skjul på, at flere klubber har været ude efter en række af hans spillere.

Til mandagens træning var en enkelt nyt ansigt. Emil Madelung Gottfredsen spillede sidste år i Frederikssund - fortrinsvist på deres andethold i serie 2. Han er nu i Tuse.

Til gengæld var der næsten nye spillere i form af Magnus Ravn Olsen , der var væk det meste af foråret med en hjernerystelse, og Marcus Svanholt, der er tilbage efter et års pause på grund af en knæoperation.

- Det er jo næsten som at fåå nye spillere, siger Freddy Andersen.

Han vil til gengæld ikke ud med en målsætning endnu for Tuse, der sidste år sluttede som nummer fem i sjællandsserien.

- Skal vi ikke lige vente 14 dage. Så ved vi også præcis, hvad vi har af spillere, siger Freddy Andersen, som ikke vil udelukke, at der kan smutte eller komme en enkelt spiller.

Stemmer du til kommunalvalget i år?