12. august 2020
Bliver der igen grund til at hylde Mads Pedersen i 2020?Foto: Peter Andersen
Bliver der igen grund til at hylde Mads Pedersen i 2020?Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spå om sporten 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spå om sporten 2020
Lokalsport Nordvestnyt - 01. januar 2020 kl. 00:01
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godt nytår.
Vi håber, at I er kommet rigtigt godt ind i det, og at I har lyst til en gætteleg.

Vi går et stort sportsår imøde, og traditionen tro har vi lavet 12 spørgsmål om året set fra Nordvestsjælland. Prøv at se, hvor mange af de 12 spørgsmål, I kan forudsige svaret på. Vi kvitterer med en flaske rødvin per rigtigt svar til den dygtigste. Der plejer at skulle otte-ti rigtige til for at vinde.

Sportsåret begynder lige om lidt. Dels med genoptagelsen af divisionshåndbolden i weekenden og den traditionelle kåring af årets spiller i Holbæk B&I ved lørdagens nytårskur - og dels ved EM i herrehåndbold, som begynder næste fredag.

Og så er vi ellers i gang med et år med OL, EM i fodbold i blandt andet København og Mads Pedersens første Tour de France.

Det er alle ting, der har smittet af på spørgsmålene. For hvor godt går det for verdensmesteren fra Tølløse i Frankrig? Hvor mange point for herrelandsholdet i fodbold i gruppekampene? HVor mange medaljer får mændenes håndboldlandshold? Kommer svømmeren Mathias Rysgaard til OL? Og hvordan går det skeetskytten Jesper Hansen til OL?

Vi skal traditionen tro også rundt om de bedste lokale hold i håndbold og fodbold, hvor mange går ind til et nervepirrende forår med op- eller nedrykning på spil.

Vi er klar med vingave til den dygtigste spåmand. Er der flere med lige mange rigtige, trækker vi lod om vinen, men lover hæder og omtale til alle. Og vi opfordrer til, at man derhjemme eller på arbejdspladsen udfylder hver sin kupon og løbende over året følger med i, hvem der klarer sig bedst.

Den håneret kan vi præmiemæssigt ikke hamle op med, men hvis man ønsker at deltage i kampen om rødvin, skal man udfylde sin kupon på Sn.dk/spaaomsporten.

Sidste frist for at deltage er den 11. januar klokken 18.00 - et kvarter før Danmark spiller sin åbningskamp ved EM i håndbold mod Island.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?