28. januar 2020
Håndbold. Kvalifikationsrækken. Løve-Høng - Svend Gønge. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Håndbold. Kvalifikationsrækken. Løve-Høng - Svend Gønge. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snæver sejr til Løve-Høng over bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snæver sejr til Løve-Høng over bundhold
Lokalsport Nordvestnyt - 11. januar 2020 kl. 17:08
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Løve-Høngs håndboldmænd måtte opfinde et par nye bagspillere til lørdagens hjemmebanekamp mod Svend Gønge i kvalifikationsrækken. Værterne måtte undvære både Frederik Hasselriss, Joakim Pedersen og Bjarke Bang, og derfor blev blandt andre fløjspilleren Søren Bruun prøvet af som bagspiller.

Løve-Høng vandt hjemmebanekampen med 27-25, og det var Bruuns syv scoringer i første halvleg stærkt medvirkende til. Bruun var med til at sikre pauseføringen på 15-12, men komme ikke på måltavlen i anden halvleg. Her scorede Christian Nielsen dog seks af sine i alt otte mål. To gange undervejs vandt Løve-Høng undertalsperioder med 2-0 - i den første scorede Christian Nielsen begge mål og i den anden stod Christian Damgaard for begge scoringer - og de to perioder kunne træner Claus Forza Pedersen med resultatet 27-25 være taknemmelig for.

- Vi havde nye spillere på nye pladser, Søren Bruun har aldrig været bagspiller før. Han gjorde det rigtig godt, sagde træneren, der i anden halvleg måtte sende forsvarsspecialisten og assistenttræner Lars Hemmingsen på banen.

- Koncentrationen svigtede på et vigtigt tidspunkt, derfor blev det lidt for spændende, sagde Hemmingsen efter sejren.