15. maj 2021
Mark Damgaard scorede det ene af Fårevejles mål, da de vendte 2-0 til 2-2 ude mod Såby.
Mark Damgaard scorede det ene af Fårevejles mål, da de vendte 2-0 til 2-2 ude mod Såby.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slutspurt reddede Fårevejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slutspurt reddede Fårevejle
Lokalsport Nordvestnyt - 11. april 2021 kl. 16:02
Af Christian Dahl

Spillende træner Morten Nielsen var ikke helt tilfreds med engagementet, da Fårevejles tophold fra serie 1 lørdag spillede 2-2 ude mod Såbys tophold i serie 2.

- Vi mødte et Såby-hold, der ligger til oprykning i serie 2 og var aggressive for at vise, at de hører til i serie 1. Vi var på hælene i første halvleg, siger Morten Nielsen.

Han mener, at det manglende engagement kunne aflæses i dårligere organisation og lavere intensitet i forhold til de seneste træningskampe.

Såby kom da også foran i første halvleg, men i pausen skiftede Fårevejle til 4-4-2, og det betød, at de fik bedre fat i kampen.

De kom dog bag ud 2-0 på et straffespark, inden de selv fik hul på målscoringen.

Victor Vejlø og Mark Damgaard sørgede dog med deres scoringer for, at Fårevejle fik uafgjort med hjem fra Såby.

- Vi kunne faktisk have taget sejren på vores slutspurt, men set over hele kampen ville det ikke være fortjent, hvis Såby ikke fik noget med, siger Morten Nielsen.

Fårevejle ligger på andenpladsen i serie 1 og skal på lørdag møde Herfølge, som på fjerdepladsen er blot et point efter Fårevejle. Og Morten Nielsen var ikke tilfreds med den sidste træningskamp.

Men han ser gode ting i holdets slutspurt.

- Mentalt er det stærkt, at vi viser, vi er med, og at vi får point. Fysisk står vi også stærkt igen. Da Såby er ved at løbe tør for kræfter, har vi stadig masser af kræfter tilbage, siger Morten Nielsen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?