25. oktober 2021
Tarik Mouhrib kom på måltavlen i Holbæks 1-2 nederlag til Køge Nord FC. Foto: Per Christensen
Tarik Mouhrib kom på måltavlen i Holbæks 1-2 nederlag til Køge Nord FC. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sløj Holbæk-indsats gav nederlag til Køge Nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sløj Holbæk-indsats gav nederlag til Køge Nord
Lokalsport Nordvestnyt - 18. september 2021 kl. 16:49
Af Brian Jensen

Heller ikke i tredje forsøg lykkedes det at vinde en hjemmebanekamp for Holbæk, da danmarksserieholdet i fodbold lørdag havde besøg af Køge Nord FC. Gæsterne rejste hjem med en sejr på 2-1, og dermed har nedrykkerne fra Holbæk tabt to hjemmebanekampe og spillet en uafgjort.

Holbæk havde i første halvleg en svag overvægt af spil og chancer. Alligevel kom Køge Nord først på måltavlen, da Holbæk-forsvareren Victor Vega begik straffespark mod Mustafa Simsir - et straffespark, som Jeppe Haugaard Nielsen scorede på, seks minutter før pausefløjtet.

Værterne kom sprudlende ud til anden halvleg og fik udlignet efter to minutter, da Frederik Nymark med hovedet forlængede et hjørnespark, så Tarik Mourhrib kunne helflugte bolden op i det ene målhjørne. Føringen holdt dog ikke længe, for fem minutter senere tog Køge Nords Allan Ali chancen langt udefra. Det optimistiske skud blev rettet af af en Holbæk-forsvarer og strøg i netmaskerne bag målmanden Mikkel Kvist via indersiden af den ene stolpe.

Holbæk forsøgte med indskiftninger og rokeringer at udfordre Køge-målet, men det blev aldrig til de helt store chancer. Dem var der til gengæld flere af i den anden ende, hvor Kvist fornemt fik afværget en friløber til gæsterne. Tættest på for Holbæk var indskiftede Lukas Dahl, da han efter et hjørnespark kastede sig ned i feltet og fik afsluttet lige på Køge-målmanden Frederik Hansen.

I kampen slutfase fik Holbæks Frederik Nymann rødt kort - efter sin anden advarsel.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?