25. september 2020
Jesper Hansen.
Jesper Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skeetskytte forsvarer europamesterskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skeetskytte forsvarer europamesterskab
Lokalsport Nordvestnyt - 12. september 2019 kl. 11:18
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da han for et års tid siden skød sig til tops ved EM I østrigske Leobersdorf, optrådte Svebølles rutinerede skeetskytte Jesper Hansen med en kølighed, der var med til at holde Baretta'en i ro, så lerduerne ikke slap væk. Det kunne man forvisse sig om, da EM-finalen blev streamet direkte på YouTube.

arrow Læs også: Hansen er nu eks-europamester

Fredag og lørdag skal EM-titlen så forsvares ved EM på banen i Lonato, der ligger godt fem kilometer fra Gardasøen i det nordlige Italien.

Og selv om den rutinerede skytte, der er tidligere verdensmester, dobbelt OL-deltager og mange gange dansk mester, i søndags kom til Italien i god form, medgiver Jesper Hansen gerne, at der op til EM-stævnet har indfundet sig lidt ekstra nerver. For Hansen ligger den europæiske titel højt på karriere-cv'et.

- Formen er god, måske mangler der lige 100 gram, som vi plejer at sige. Sæsonen har været bygget op omkring EM, og når det så er en titel, der skal forsvares, er der et lidt større pres, fortæller Jesper Hansen i telefonen fra banen i Lonato, som han kender godt og har opnået en række gode, internationale resultater på.

Har debatten om sexisme taget overhånd?