1. april 2020
Tilbagevendte Sara Alting bidrog med en række flotte scoringer. Med seks rene mål blev hun kun overgået på topscorerlisten af Christa La Cour, der dog scorede fem af sine otte mål på straffekast.
gallery icon

Se billedserie

Tilbagevendte Sara Alting bidrog med en række flotte scoringer. Med seks rene mål blev hun kun overgået på topscorerlisten af Christa La Cour, der dog scorede fem af sine otte mål på straffekast.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikker sejr i topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikker sejr i topopgør
Lokalsport Nordvestnyt - 08. februar 2020 kl. 17:38
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk/Jernløses kvinder i 3. division spillede sig lørdag op på siden af Hvidovre på andenpladsen. Begge hold ligger nu med 24 point, men Hvidovre er bedst indbyrdes og har en kamp mere tilbage. Det skete, da Holbæk/Jernløse hjemme slog Ajax København 31-26.

Det startede ellers skidt for Holbæk/Jernløse, der tabte de første fem minutter 2-5.

Men så fulgte ellers en imponerende periode, hvor både forsvar og angreb spillede blændende godt. De næste 20 minutter vandt hjemmeholdet isoleret set 12-3.

Men en halvsløv afslutning på første halvleg betød, at pausecifrene blot var (15-11).

Holbæk/Jernløse kunne ikke holde topniveauet fra første halvleg efter pausen, og halvlegen blev mere lige. Gæsterne åd af føringen, som et par gange nåede ned på to mål. Men otte disciplinerede minutter startende stort set midt i anden halvleg ændrede 23-19 til 29-22, og så var kampen endegyldigt afgjort. I slutminutterne fik Ajax København reduceret, så kampen endte 31-26.

Holbæk har nu et hul på fem point ned til Rødovre på tredjepladsen og seks point til Ajax København og Køge på femte- og sjettepladsen.

Andetholdet tabte

Holbæk/Jernløses andethold spillede umiddelbart inden divisionsholdets kamp.
Formstærke Bjæverskov var på besøg, og de vandt kampen 19-23.