17. oktober 2021
U17-spilleren Thomas Gramkow Sitarz, til venstre, scorede et spektakulært mål i tillægstiden. Foto: Anders Vestergaard
U17-spilleren Thomas Gramkow Sitarz, til venstre, scorede et spektakulært mål i tillægstiden. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Scoring på hjørnespark afgjorde U17-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Scoring på hjørnespark afgjorde U17-kamp
Lokalsport Nordvestnyt - 28. september 2021 kl. 10:27
Af Brian Jensen

Holbæks U17-mandskab var bagud i pausen i søndagens hjemmebanekamp mod FA 2000, men fik i anden halvleg vendt det til endnu en sejr i U17 Drenge Øst 1-rækken. Et specielt mål, scoret direkte på hjørnespark i kampens tillægstid, afgjorde kampen.

Holbækkerne kom bagud allerede i det tredje minut. Nicklas Nørgaard Pedersen udlignede direkte på frispark, men FA 2000 tog føringen tilbage med en scoring på straffespark, efter benspænd i feltet.

August Hansen sørgede kort inde i anden halvleg for endnu en udligning, efter hjørnespark og opgøret forblev åbent til de sidste minutter. For to minutter før slutfløjtet gav Victor Egede Philbert Holbæk den første føring, da også han scorede direkte på frispark. I kampens tillægstid slukkede Thomas Sitarz håbet for gæsterne, da han scorede direkte fra hjørnesparkspletten.

- Vi ville egentlig bare trække tiden nede i hjørnet. Men der var sidevind og han sparkede den flot i mål, lyder det fra U17-træner Semere Haile, der noterede sig, at antallet af mål efter standardsitationer denne søndag var højere end normalt.

- Da jeg begyndte, sagde jeg til spillerne, at halvdelen af målene falder efter standardsituationer, og det grinte de lidt af. Men i dag var vi meget effektive på standardsituationer, siger Haile, der trods den anden sejr i træk og tredje kamp uden nederlag ikke var ubetinget tilfreds med søndagens præstation.

- Spillet mellem felterne var det dårligste i min tid i Holbæk, så det var ikke godkendt spillemæssigt. Men, man kan aldrig være utilfreds med at vinde, fastslår U17-træneren.

Efter sejren har Holbæk på sjettepladsen tre point op til topholdet Hørsholm-Usserød IK.

Rejser du til udlandet i år?