21. februar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SMUT's U19-drenge slog Lammefjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SMUT's U19-drenge slog Lammefjorden
Lokalsport Nordvestnyt - 08. oktober 2019 kl. 11:14
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SMUT BG fik ram på lokalrivalerne, da U19-mandskabet søndag hjemme på Stestrup Fritidsgård besejrede Lammefjorden med 30-27 og hentede sæsonens første sejr i håndboldens U19 drenge 2. division . Det var værternes anden kamp, men Lammefjordens sæsonpremiere, og gæsterne kom bedst i gang i opgøret.

Lammefjorden bragte sig hurtigt foran med fem mål og havde generelt en fest foran SMUT's flade opdækning i 6-0 forsvaret.

- Vi startede bevidst med 6-0, fordi de to hold kender hinanden godt og Jens Larsen garanteret har forberedt spillerne på vores normale forsvar, fortæller SMUT-træner Lars Mikkelsen, der taktisk forsøgte at udmanøvrere kollegaen Jens Larsen.

- De dækkede 6-0 og vi scorede efter behag. I slutningen af første halvleg fik de først frem i en 5-1, så i en 3-3 opdækning, og det løste vi fint i starten, fortæller Larsen, der havde taget sit hold til pause med en føring på 17-15.

- I anden halvleg gik de virkelig højt og det irriterede os, så SMUT fik hurtigt udlignet, fortæller Larsen.

SMUT fik syv minutter inde i anden halvleg udlignet til 19-19 og føringerne skiftede frem og tilbage, indtil hjemmeholdet fem minutter før tid for første gang kom foran med to mål.

- Vi ventede nok lidt for længe med at gå frem i forsvaret. Men de sidste tre fjerdedele af kampen vandt vi med otte mål, og vi begyndte at bruge længere tid i angrebet, så der ikke kom så mange tekniske fejl, lyder det fra Lars Mikkelsen.

Frederik Egholm scorede syv mål og Rasmus Vistrup Nielsen seks for hjemmeholdet, mens Mads Hedegaard Jørgensen blev topscorer for Lammefjorden.