10. april 2020
Efter en række år som ungdomstræner er Thomas Voss igen seniortræner. Han har ført Raklev til oprykning til kvalifikationsrækken. Foto: Per Christensen
Efter en række år som ungdomstræner er Thomas Voss igen seniortræner. Han har ført Raklev til oprykning til kvalifikationsrækken. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rutinerede Raklev rykker op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rutinerede Raklev rykker op
Opdateret 17. marts 2020 kl. 11:36
Lokalsport Nordvestnyt - 17. marts 2020 kl. 09:38
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Afbrydelsen af håndboldsæsonen betyder, at Raklev rykker op i kvalifikationsrækken for kvinder.

Det sagde holdet nej til for et par år siden, men nu er de klar. Og ifølge træner Thomas Voss er de formstærke.

- Vi rykker op efter en fantastisk slutspurt. Vi vandt samtlige kampe i 2020, fortæller Thomas Voss.

Faktisk er holdet ubesejret i syv kampe i træk. Seneste nederlag var den 8. december, da holdet tabte til Køge, der blev nummer to i serie 1. Siden er det blevet til først en uafgjort i december og så seks sejre i seks kampe siden nytår - heraf de fem på hjemmebane.

- Der mangler et par runder, men vi ligger nummer et nu. Det er selvfølgelig en ulykkelig situation, og vi ville helst have spillet os op. Det er sjovest at rykke op på banen, siger Thomas Voss.

Holdet, der for et par sæsoner siden sagde nej tak til oprykning, bestod primært af meget rutinerede spillere. De præger stadig holdet, men nu er der kommet nogle unge spillere med også.

- Vi har brugt tiden på at bygge op. Det har været vigtigere end at rykke op. Vi har stille og roligt implementeret flere unge spillere på holdet, fortæller Thomas Voss.

I seneste turneringskamp var otte af spillerne fyldt 35, og - fem af dem fyldt 40 år. 52-årige Pia Marcher er alderspræsident, og der er mange navne, man genkender fra divisionshåndbold i Kalundborg og omegn tidligere.

Og selv om oprykningen teknisk set kommer på skrivebordet, mener træneren bestemt, at det er fortjent.

- Det er en vigtig pointe, at det er noget, vi har spillet os til. I kampene har vi været det bedste hold, og det har set rigtigt godt ud, siger Thomas Voss.

Han fortsætter selv som træner og tager dermed endnu en tur i kvalifikationsrækken, efter han ellers har koncentreret sig om ungdomstræning i en række år.