4. august 2021
Raklev i blåt og Holbæk i rødt spillede 0-0 lørdag. Det er Holbæk gladest for.
Raklev i blåt og Holbæk i rødt spillede 0-0 lørdag. Det er Holbæk gladest for.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ros og skuffelse efter nullert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Ros og skuffelse efter nullert
Lokalsport Nordvestnyt - 14. september 2020 kl. 15:16
Af Christian Dahl

Både Holbæk og Raklev er stadig ubesejret i fodboldens serie 1 - som de to eneste hold i puljen - efter holdene lørdag spillede 0-0.

Men der er stor forskel på trænernes tilfredshed med det resultat.

- Vi kommer med et nyt hold. Ud fra det er jeg meget imponeret over, hvor godt vi står på banen, siger Holbæks træner Lars Randrup.

Han manglede en del af sine normale spillere, som var med førsteholdet på Fyn til 2. divisionskampen mod Dalum, og der var også flere skadesafbud. I forhold til holdets senewste kamp var der kun fire gengangere i startopstillingen og seks i truppen. Det betød en nyt hold med flere spillere fra U19's andethold.

Raklev var dog også ramt af skader. Holdet havde fire nye med i forhold til top- og lokalopgøret mod Svebølle - blandt andet begge centrale forsvarsspillere.

Men træner Steen Nissen havde forventet mere af sit hold, selv om det som det første i sæsonen tog point fra Holbæk.

- Vi spiller under niveau. Det er vores dårligste kamp indtil videre. Vi har kun os selv at bebrejde, men skulle der have været en vinder, så skulle det have været os, siger Steen Nissen.

Han mener dog også, at holdet mangelde det afgørende held - blandt andet ved Steffen krogs stolpeskud i begyndelsen af kampen.

- I nogle kampe er det stolpe ind. Jeg synes, det var stolpe ud for os i dag, siger Steen Nissen, som godt kunne have ønsket sig mere kvalitet på den sidste tredjedel af banen.

- Vi er ikke gode nok til at bringe de halve chancer til at blive 100 procent chancer. Vi er bedre, end vi viser i dag, og vi skal kigge indad. Det er 100 procent vores egen skyld, siger Steen Nissen.

Holbæk spillede sig heller ikke til store muligheder, men her er træneren mere tilfreds.

- Vi får spillet noget rigtig fornuftig fodbold især i anden halvdel af første halvleg. I anden halvleg skal vi mere kæmpe og slås, men alligevel kommer vi til et par muligheder. 0-0 er et godt resultat mod et godt Raklev-hold, siger Lars Randrup.

De to hold er stadig de eneste ubesejrede i rækken, og de holder begge til i toppen. Holbæk er nummer fire med samme antal point som Herfølge, B73 Slagelse og Fårevejle på de tre første pladser. Holbæk har dog spillet en kamp mindre end de hold. Raklev er lige efter på femtepladsen med et point op til de fire forreste.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?