11. juli 2020
Joakim Pedersen scoredeotte gange for Løve-Høng, da mændene satte scoringsrekord i Høng-hallen. Desværre med et nederlag på 30-42.
Joakim Pedersen scoredeotte gange for Løve-Høng, da mændene satte scoringsrekord i Høng-hallen. Desværre med et nederlag på 30-42.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekord og dobbelt exit for Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekord og dobbelt exit for Høng
Lokalsport Nordvestnyt - 26. november 2019 kl. 23:15
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag var det københavnernes dag i Høng-hallen.

I tredje runde af håndboldens pokalturnering spillede både Løve-Høngs mænd og kvinder hjemme mod københavnske modstandere, og begge hold blev slået ud.

Kvinderne fra kvalifikationsrækken mødte Team Nørrebro, der ligger nummer et i deres pulje i kvalifikationsrækken.

Kampen var længe tæt, men i sidste ende blev det dyrt, at Løve-Høng har svært ved at score.

Efter føring til Løve-Høng på 11-10 ved pausen tabte de kampen 18-21. Det første kvarter af anden halvleg var lige, men så ændrede gæsterne stillingen fra 15-14 til 15-18 - de tre af målene scoret på kontraløb efter unødvendige boldtab af Løve-Høng.

Der skulle gå 10 minutter, fra Løve-Høng bragte sig foran 15-14, til de igen scorede. Reduceringen til 16-18 faldt med to spillere i overtal efter to forkerte udskiftninger inden for et minut af Nørrebro. Men det dobbelte overtal endte 1-1, og føringen nåede ikke igen under tre mål.

Scoringsrekord hos mændene

Hvor der trods alt var spænding i kvindernes kamp, forduftede den hurtigt i mændenes kamp mod KSI, der er nummer fire i 3. division pulje 6.

Til gengæld var der mål. Masser af mål.

Ifølge halspeakeren blev den gamle scoringsrekord i Høng-hallen slået, da gæsterne bragte sig foran 27-41, men der var yderligere fire mål i kampen, der endte 30-42.

Allerede efter syv minutter var Løve-Høng bagud med fem mål. Den nåede ned på to mål, men var ved pausen oppe på syv med stillingen 13-20.

Fra anden halvlegs start gik Løve-Høng op i dobbelt mandsopdækning, men da gæsterne vandt de første fire minutter med 4-0, var der ikke mere at gøre i kampen.

Talnørder kan glæde sig over palindromstillingen 23-32. Og gæsternes Mathias Eriksen kunne have skabt talmagi tre minutter før tid, da han skulle tage straffekast. En scoring ville have været hans mål nummer 14 og ændret stillingen 2X14=28 til Løve-Høng og 3X14=42 til KSI. Men kampens topscorer brændte straffekastet.

Det kunne dog ikke ændre på en solid sejr på 30-42 til KSI.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?