4. december 2020
Billede
Foto: Foto: Kenn Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 14. februar 2020 kl. 11:56

Vi er nu nået til den sidste af de tynde weekender omkring vinterferien. Denne weekend er der igen kun to kampe at forudsige, så vi kan med sikkerhed sige, at vi ikke rammer samme procentdel rigtigt, som vi gjorde sidste weekend.

Af de fire kampe i sidste weekend ramte vi de tre. Kun Jernløses mænds nederlag hjemme til FIF overraskede os.. Det betød 75 procent hitrate, og samlet i 2020 er vi nu på 16 rigtige ud af 27, hvilket svarer til 59 procent.

Kvalifikationsrækken mænd

Jernløse-Østofte Hillested 1

Godt nok er Jernløses trup presset. Men på en dag, hvor førsteholdet ikke spiller, bør klubben kunne mønstre et hold, der er stærkt nok til at slå bundproppen i rækken. Østofte Hillested har ikke vundet siden 17. november. En sejr til Jernløse vil matematisk sikre dem mod sidstepladsen.

Kvalifikationsrækken kvinder

TMS Ringsted-Lammefjorden 2

Lammefjorden spiller på et højt niveau og ligner den eneste reelle udfordrer til Roskilde på førstepladsen. Søndag gælder det et topopgør ude mod TMS Ringsted, som har lige så mange point som Lammefjorden, men som har spillet to kampe mere. Hjemmeholdet har senest spillet uafgjort mod Roskilde, så det bliver ingen walk over for Lammefjorden. Men Lammefjorden slog TMS Ringsted i den omvendte kamp, og de øjner oprykning, hvilket ikke er en mulighed for hjemmeholdet, da klubben i forvejen har et hold i 3. division.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?