13. august 2020
Foto:Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 10. januar 2020 kl. 12:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er tipsredaktionen klar til at tage hul på 2020. Den lokale håndbold begyndte allerede sidste weekend, men tipsredaktionen tillod sig en ekstra uges ferie i anledning af nytåret.

I 2019 ramte vi præcis som i 2018 rigtigt i 56 procent af kampene. På ciffertipsene, som vi laver i fodboldsæsonen, ramte vi 15 procent mod seks procent i 2018.

I første omgang gælder det dog håndbolden, hvor vi lægger ud med en uge, hvor de lokale hold i mændenes kvalifikationsrække alle de facto kan sikre sig overlevelse.

3. division mænd

OH77-Lammefjorden X
Endnu et internt opgør i det tætte felt omkring nedrykningsstregen. OH77 tabte i sidste uge til Jernløse, men var ikke uden evner - og hjemme på Fyn henter de størstedelen af deres point. Omvendt viser Lammefjorden god styrke. Men de får oftest kun uafgjort ud af anstrengelserne. Uafgjort er da også et resultat, som begge mandskaber kan leve med.

Ydun-Jernløse 2
Jernløse var en afslutning forbi mål fra at få point i hjemmekampen mod Ydun efter en flot indsats. Kampen blev den sidste med Kennet Lange Rasmussen som træner, og holdet virker kun til at være blevet bedre under Christian Cramer, der har ført det til sejr i to ud af tre divisionskampe siden. Ydun er måske nok et niv bedre end Jernløse, men revanchelyst, nyfunden gejst og fornyet selvtillid tæller også, så vi gætter på, at Jernløse leverer en lille overraskelse og vinder i København.

Kvalifikationsrækken mænd

Løve-Høng-Svend Gønge 1
Hjemmeholdet kan stort set sikre sig imod nedrykning med en sejr. Helt så betydningsfuld er kampen ikke for gæsterne, der stadig har et par hold, der kan hentes. Gæsterne har kun i en kamp hentet point mod andre end de to andre bundhold, og på hjemmebane tabte holdet med 13 mål til Løve-Høng.

NFØ-Jernløse 1
Meget afhænger af, hvem Jernløses divisionsreserver har til rådighed. Men NFØ er som rækkens eneste hold ubesejret på hjemmebane, og holdet skal bruge pointene i oprykningskampen, så også på motivationssiden bør der være forskel.

Faxe-Kalundborg 2
Godt nok er Kalundborg hårdt ramt af Tobias Jørgensens skade. Men Faxe bør de kunne slå. Hjemmeholdet har ganske vist vundet tre ud af fem hjemmekampe, men det var mod de to andre hold på nedrykningspladserne og Jernløses andethold en uge, hvor de stort set ikke kunne stille hold.

Kvalifikationsrækken kvinder

Horbelev-Holbæk/Jernløse 1
Ligesom de andre andethold i rækken er Holbæk/Jernløse svære at spå om, da spillermateriale og styrke kan variere ganske meget. I stærkeste opstilling bør de problemfrit slå Horbelev. Men holdet har ikke vundet siden 10. november, og i Holbæk Sportsby blev det kun til uafgjort mod Horbelev. Læg dertil at Falster ofte er et svært sted for modstanderne at hente point, så Holbæk/Jernløse skal - bogstaveligt talt - stå tidligt op, hvis de vil have point ud af kampen, der begynder søndag klokken 10.00.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?