15. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 06. december 2019 kl. 16:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste runde dristede vi os til at tippe uafgjort i Lammefjordens mænd ude mod FIF. Det stod der også få minutter før tid, men mændene tabte. Til gengæld spillede Lammefjordens kvinder uafgjort ude mod Bjæverskov.

Det var faktisk redaktionens eneste fejl i en runde, der kun bød på fem weekendkampe. Dermed ramte vi 60 procent rent, hvilket ikke flytter andet end decimaler på årets samlede snit på 57 procent. Vi er nu nået til årets næstsidste Redaktionen tipper, så vi får næppe flytte mærkbart på den samlede procent. Men derfor vil vi alligevel bestræbe os på at slutte godt af.

3. division mænd

Lammefjorden-Jernløse X
Puha. Det er en meget svær kamp at forudsige. Traditionelt spiller klubberne lige kampe uanset placeringen. Nu ligger de så oven i købet side om side i bunden af 3. division. Begge klubber har spillet til mere, end man kan aflæse i tabellen, og begge klubber vil bruge de sidste kampe inden jul til at rykke fra bunden til midterfeltet. Det kan sagtens blive en hjemmesejr, og det kan sagtens blive en udesejr til Christian Cramer i hans første divisionskamp med Jernløse i denne omgang. Vi tror dog, at det bliver tæt, og så vælger vi igen at gætte på uafgjort, som begge hold kan leve med, og som Lammefjorden har gjort til en specialitet.

Kvalifikationsrækken mænd

Hashøj-HF Kalundborg 2
Kalundborg har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen, og der bør ganske enkelt være mere end et niveau over Hashøj.

Østofte Hillested-Løve-Høng 2
Løve-Høng har problemer med de bedste hold i rækken, men holdet har vist, at sagtens kan slå bundholdene. Fokus for klubben er stadig at undgå nedrykning. Vinder de denne kamp, vil afstanden være syv point ned til bundholdene med en kamp på hånden. Det vil næsen være lig med overlevelse, og det er holdet godt nok til at sikre.

Kvalifikationsrækken kvinder

Lammefjorden-Holbæk/Jernløse X
Holbæk/Jernløse har det svært mod defensive hold, og Lammefjorden kan virkelig være svære at spille imod. I en weekend hvor Holbæk/Jernløses førstehold ikke spiller, bør de være så stærke, at vi har svært ved at se Lammefjorden score nok til at vinde. Spørgsmålet er, om de kan hente en uafgjort hjem. Vi vover pelsen.

FK Odsherred-Lynge-Broby 1
Det er en must win for Odsherred. Lynge-Broby er sidst i rækken med en sejr og otte nederlag. Alt andet end en klar hjemmesejr vil være en overraskelse.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?