16. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 08. november 2019 kl. 21:52

Det blev kun til halvdelen rigtige i sidste weekend. Uden seriefodbolden var der kun otte kampe at tippe, og her blev det til fire rigtige, mens det enlige ciffertips smuttede.

Samlet er vi dermed på 237 rigtige ud af 415 svarende til 57 procent. På ciffertipsene er vi på 11 rigtige ud af 72 forud for denne weekend, som byder på det sidste ciffertips i 2019.

Dermed kommer Frem-Holbæk som sidste fodboldkamp i 2019 til at afgøre, om vi rammer 15 eller 16 procent af ciffertipsene samlet.

Fodbold 2. division

Frem-Holbæk 1-1
Der er ikke så stor forskel på de to hold, og vi forudser en tæt kamp, der kan tippe begge veje. Frem er lidt overraskende bedre ude end hjemme. Samtidig kan Frem nøjes med uafgjort for at overvintre på sjettepladsen, og det ligner en kamp, der er vigtigere ikke at tabe end at vinde for Frem. For Holbæk vil top seks endegyldigt forsvinde med et nederlag. Uafgjort er ikke meget bedre, men holdet vil formodentlig være tilfreds med at hente et point på en svær udebane til bundstriden.

Håndbold 3. division mænd

Jernløse-Nykøbing 2
Jernløse er kommet i gang efter en skidt start på sæsonen. Rammer holdet sit topniveau, kan det spille op mod alle. Og Jernløse på hjemmebane er måske bedste bud i øjeblikket på nogen til at slå Nykøbing. For gæsterne lørdag aften ligger med seks sejre i seks kampe helt sikkert på førstepladsen og ligner en stensikker oprykker. Vi tror, at Jernløse vil gøre en god figur, men at gæsterne ender med begge point.

3. division kvinder

Ajax København-Holbæk/Jernløse 2
Tabellen har endnu ikke helt sat sig, men vi forventer, at Holbæk/Jernløse vil holde fast i toppen, mens hjemmeholdet ender i midterfeltet. Derfor forventer vi, at Holbæk/Jernløse kan tage en sejr. Men det er altid et åbent spørgsmål, hvordan de københavnske reservehold stiller op hjemme. Ajax København er klubbens tredjehold.

Kvalifikationsrækken mænd

Dianalund/Tersløse-Løve-Høng 2
HF Kalundborg-Svend Gønge 1
Østofte Hillested-Jernløse 2

Kvalifikationsrækken kvinder

Holbæk/Jernløse-Lynge-Broby 1
FK Odsherred-Lammefjorden 1

Synes du, at kommunen er der for dig?