14. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen tipper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen tipper
Lokalsport Nordvestnyt - 23. august 2019 kl. 14:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en lettere forlænget sommerferie er Redaktionen tipper tilbage.

Foråret sluttede i et ordentligt rabalder med flere tordenaflysninger, og derfor var der kun 11 gennemførte kampe i sidste runde. Fem af dem ramte vi rigtigt, men vi missede begge ciffertips.

Det giver en total for første halvår på 134 rigtige ud af 232 svarende til 58 procent, mens vi på ciffertips har ramt rigtigt på seks ud af 36 svarende til 17 procent.

Efter TFC Odsherred har trukket holdet, er der kun to lokale hold i sjællandsserien og højere. Derfor vil vi i efteråret også forsøge os med ciffertips i serie 1.

2. division

Skovshoved-Holbæk 0-1

Holbæks spil har berettiget mere end de fire point, de har hentet i sæsonens første fire kampe. Derfor må de være svage favoritter mod Skovshoved, der blot har hentet tre point. Men Skovshoved har kun tabt med 0-1 og 0-2, selv om de har mødt to af de helt stor oprykningsfavoritter. Omvendt har Holbæk haft svært ved at få bolden i mål. Vi tror på en smal udesejr, men får Holbæk hul på bylden, kan der godt vente flere mål.

Sjællandsserien

Tuse-Vordingborg 3-0
Tuse ligner et godt bud på et tophold i år, og især offensiven ser god ud. Vi er ikke i tvivl om, at holdet kommer til at score et par gange mod Vordingborgs oprykkere, selv om de har vist en stærk defensiv. Men det er spørgsmålet, om Tuses defensiv kan holde nullet.

Serie 1

Bjæverskov-Fårevejle 1-3

Bjæverskov rykkede med Holbæk op i serie 1, men har ikke Holbæks niveau. Holdet skal formodentlig slås i den svære ende, mens Fårevejle igen ligner et top fem-hold.

Serie 2

Undløse-Såby 1
Fløng-Hedehusene-Kalundborg 2

Tune-Mørkøv 2
Svogerslev-Asnæs 1

Svebølle-Høng 1

Serie 3

Tuse-Himmelev-Veddelev 1

Tuse-Tølløse 1
RSFK Roskilde-Raklev 1

RB 1906-Gislinge 1
Vipperød-Svinnige 1

Tuse Næs-Hagested 1

Kvindeserie øst

Husum-RGI-KGB 2

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?