27. september 2020
Rasmus Thornbjerg Klausen, i den røde Fremad Holbæk-trøje, vandt sit C-heat helt suverænt og satte ny personlig rekord ved Copenhagen Open på Hvidovre Stadion.
Rasmus Thornbjerg Klausen, i den røde Fremad Holbæk-trøje, vandt sit C-heat helt suverænt og satte ny personlig rekord ved Copenhagen Open på Hvidovre Stadion.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus igen i rekord-humør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus igen i rekord-humør
Lokalsport Nordvestnyt - 05. august 2020 kl. 13:26
Af Anders Vestergaard

For en måneds tid siden havde han ikke de store forventninger til formen oven på corona-pausen, men han overraskede sig selv og mange andre, da han med en tid på 10.86 sekunder slog en 51 år gammel klubrekord på 100-meteren i Tårnby Games.

Og i weekenden var Atletikforeningen Fremad Holbæks 20-årige løbetalent Rasmus Thornbjerg Klausen så igen i rekordhumør, da han slog sin egen klubrekord på 200-meteren.

Allerede som 17-årig forbedrede han den daværende klubrekord på distancen med en tid på 22.26 sekunder ved et stævne i Gøteborg.

Men den tid blev grundigt udslettet, da Rasmus Thorbjeg Klausen ved weekendens internationale stævne, Copenhagen Open på Hvidovre Stadion, løb de 200 meter på 21.73 sekunder. En klækkelig forbedring, der havde rakt til en femteplads, hvis han havde løbet i stævnets A-heat. Men Holbæk-sprinteren var tilmeldt med sin tre år gamle tid og løb så i det tredjebedste C-heat.

Men under alle omstændigheder en bemærkelsesværdig tid, som er særdeles vigtig i forhold til tilmeldingstiderne ved Ungdoms-DM i Aalborg midt i september. Især på 100-meteren, hvor tider og seedning har indflydelse på bane-tildelingen.

Holbæk-løberens tid er årets bedste, og han er dermed Danmarks hurtigste U23-sprinter lige nu.

Men han har endnu godt et sekund ned til Aarhus-løberen Kojo Musahs bedste danske tid i år på 20.66 sekunder.

Landsholdsløberen Benjamin Lobo Vedel løb de 200 meter i Copenhagen Open i tiden 21.48 sekunder.

Har debatten om sexisme taget overhånd?