5. august 2021
Det bliver heller ikke i år muligt at følge rallysprintet i Gammelrand. Foto: Mie Neel
Det bliver heller ikke i år muligt at følge rallysprintet i Gammelrand. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rallysprint aflyst for andet år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rallysprint aflyst for andet år i træk
Lokalsport Nordvestnyt - 14. juli 2021 kl. 10:16
Af Brian Jensen

Kalundborg og Omegns Motorklub må vente endnu et år på at afvikle den 35. udgave af det traditionsrige KOMO Rally Sprint. Rallysprintet i grusgraven Gammelrand blev sidste år aflyst, på grund af corona-restriktioner, der også delvist er årsagen til at løbet ikke kan gennemføres i år.

For grusgraven er i øjeblikket fyldt op med sten og asfalt-rester, så det slet ikke er muligt at bruge det sædvanlige område til service.

- Området til service-pladserne er fyldt op, så vi kan slet ikke komme frem til start. fortæller Kalundborg og Omegns Motorklubs formand, Kenneth Hansen.

Han beretter videre, at selv om der i øjeblikket må lukkes op til 2000 tilskuere ind til sportsbegivenheder, så vil det være tæt på umuligt at sørge for den nødvendige afstand.

- Vi ville heller ikke kunne dele grusgraven op i sektioner for publikum, det er simpelthen ikke muligt, siger Hansen, der både sportsligt og økonomisk begræder beslutningen.

- Vi holdt DM-rally i begyndelsen af juni, det har hjulpet på det. Men det er ærgerligt i forhold til de mange foreninger og idrætsklubber, de nyder også godt af rallysprintet, siger Kenneth Hansen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?