27. maj 2020
Fodbold. Serie 1. Fårevejle-Raklev. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Serie 1. Fårevejle-Raklev. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev tog tomhændet hjem fra Fårevejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev tog tomhændet hjem fra Fårevejle
Opdateret 21. september 2019 kl. 19:43
Lokalsport Nordvestnyt - 21. september 2019 kl. 15:45
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fårevejles fodboldspillere var hurtigt ude af startblokken, da Raklev lørdag var på besøg til opgør i mændenes serie 1. Et hurtigt mål af Martin Næsby Hansen og en scoring af Nikolaj Slott Steensen midt i første halvleg dannede grundlaget for Fårevejles sejr på 3-1.

Kampen var kun fem minutter gammel, da hjemmeholdets angriber Martin Næsby Hansen fik scoret, glimrende forarbejde af Metkel Keleta Awalom på højrekanten. Steensen øgede føringen på et hovedstød efter et frispark.

I anden halvleg udnyttede Raklev en overtalssituation efter gult kort til Fårevejle til at reducere og satte gang i en god periode. Men de helt store chancer udeblev, og i stedet kunne Mathias Madsen score til 3-1 et kvarter inde i anden halvleg. Selv om Raklev forsøgte, så blev den føring aldrig for alvor truet.

- Den dårlige start forplantede sig og vi nåede aldrig det niveau, vi har haft i de sidste to-tre kampe, sukkede Raklev-træner Steen Nissen.

Trænerkollegaen Lars Nielsen var ikke overraskende lidt mere opløftet.

- Specielt i første halvleg spillede vi det bedste, vi har spillet, og jeg syntes vi var klart det bedste hold, lød det.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?