9. juli 2020
Gørslev i røde trøjer vandt skærtorsdag 2-1 i topopgøret mod Raklev i blå trøjer på kunstgræsbanen i Borup.
gallery icon

Se billedserie

Gørslev i røde trøjer vandt skærtorsdag 2-1 i topopgøret mod Raklev i blå trøjer på kunstgræsbanen i Borup.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev tabte tæt topopgør til Gørslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev tabte tæt topopgør til Gørslev
Lokalsport Nordvestnyt - 18. april 2019 kl. 15:12
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Raklevs dårlige udebanestatistik fortsatte skærtorsdag, da holdet tabte 2-1 ude til Gørslev.

Men Raklev var fuldt ud med i topopgøret, som sagtens kunne have endt med de modsatte cifre.

Sådan så det ikke ud fra start. Efter seks minutter havde hjemmeholdet haft fire chancer af en størrelse, så summen af procenter kommer betænkeligt tæt på 400.

Men Raklev fik styr på defensiven, og i stedet udviklede kampen sig til et lige slag midt på banen uden store chancer.

Gørslevs Morten Andersen så ud til at bringe hjemmeholdet foran i det 26. minut, men han blev tacklet i skudøjeblikket af Raklevs Rasmus Jakobsen. I stedet kunne Raklev minuttet efter sende en lang bold ned i højre side. Jeppe Merling-Petersen vandt duellen m od sin oppasser og kom til baglinjen. Her fandt han en helt fri Josvein Sivertsen foran mål. Det var Raklevs første chance, men den burde have været omsat til mål. Men Sivertsens førsteberøring var for dårlig. Han beholdt dog bolden, og da han driblede i straffesparksfeltet blev han nedlagt, og dommer Lars H. Jakobsen fløjtede for straffespark, som Simon Nielsen sikkert udnyttede.

Nu var det Raklevs kamp, men fire minutter efter fik Alek Bakalarz en advarsel, og hjemmeholdet udlignede i overtal, da Nick Nygaard Petersen sendte returbolden i mål, efter Simon Jørgensen havde ramt stolpen.

Efter pausen overtog Raklev en stor del af initiativet, og Rasmus Jakobsen ramte indersiden af stolpen med et langskud efter hjørnespark.

Men det var en lige kamp, og Gørslevs chancer var nok et par procenter større end Raklevs.

Nick Nygaard Petersen havde bolden i nettet for hjemmeholdet efter 73 minutter, men der blev i stedet dømt frispark for hånd på bolden.

Tre minutter senere vandt indskiftede Morten Sørensen en lang bold fra Raklev-målmand Casper Damgaard. Han lagde en stikning til Christian Hasseriis, der helt alene med målmanden sendte bolden mod målhjørnet, men måtte se keeperen vifte den til hjørne.

I stedet blev det i 82. minut 2-1, da Raklevs forsvar ikke fik clearet i en ellers ikke specielt farlig situation. Men bolden endte hos en helt fri Nick Nygaard Petersen i straffesparksfeltet, og alene med målmanden scorede han sejrsmålet.

Raklev pressede ellers gevaldigt på til sidst, men de kom ikke tættere på end et langskud fra Steffen Krogh, der blev reddet på stregen.

Gørslev lægger sig med sejren på tredjepladsen et point efter Vordingborg og Fårevejle på en delt førsteplads. De to mangler dog endnu at spille i påskerunden.

Raklev er fortsat nummer fem. Nu med seks point op til Gørslev på en mulig oprykningsplads. Holdet risikerer dog at blive overhalet af Solrød, der lørdag møder B73, Slagelse.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?