11. maj 2021
Marcus Stoltenberg scorede Raklevs mål i kampen mod B73, Slagelse. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Marcus Stoltenberg scorede Raklevs mål i kampen mod B73, Slagelse. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev havde mulighederne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev havde mulighederne
Lokalsport Nordvestnyt - 02. maj 2021 kl. 08:00
Af Anders Vestergaard

De spillede ellers en pæn omgang fodbold i forårsolen, og chancer til et par mål eller tre kunne de også levere.

arrow Læs også: Raklev har nye ambitioner i serie 1

Men mulighederne blev misbrugt, og så måtte Raklev i fodboldens serie 1 i stedet se sig slået med 1-2 hjemme på egen bane i den første kamp i oprykningsspillet mod B73 fra Slagelse.

I en tæt, spændende og til tider også velspillet serie 1-kamp på kunstgræsset ved Røsnæshallen stod hjemmeholdets Jeppe Merling-Petersen, styrmanden på midtbanen, for kampens første mulighed, men han måtte se B73-keeperen snuppe det ellers hårde og velplacerede skud fra feltkanten.

Det var nok Slagelse-gæsterne, der startede bedst med gode fremadrettede kombinationer, og midtvejs i halvlegen fornægtede klasse sig ikke, da gæsternes Enes Hidiroglu trak ind i banen og følte bolden i mål bag en chanceløs Nikolaj Edling.

Raklev er et stærkt kontrahold med hurtige og boldsikre Marcus Stoltenberg som målet for de lange afleveringer, og sådan en friløber bragte ham alene med B73-keeper Carsten Adelgaard, som meget stærkt nåede ned i en tackling og afværgede den oplagte udlignings-mulighed.

Anden halvleg udviklede sig til lidt af en stillingskrig, hvor begge hold passede defensivt godt på sig selv.

Og midtvejs i halvlegen skulle der lidt held til B73-holdets mål til 0-2. Et indkast blev forsøgt headet væk af en Raklev-spiller, men bolden havnede i ryggen på en modspiller, og så havde gæsternes Nidal Freije let ved at pande bolden i mål.

Det så skidt ud for Raklev, men bare fem minutter senere blev Marcus Stolteberg spillet fri, og denne gang svigtede han ikke, men chippede elegant bolden over den udfarende målmand og i nettet til 1-2 med et kvarters tid tilbage. Raklev trykkede på til sidst, men Simon Nielsen måtte nøjes med at være tæt på, og Marcus Stoltenbergs appel for et straffesperk i sidste minut blev afvist.

B73, Slagelse ligger nummer fire med 27 point, mens Raklev er femmer med 23 af slagsen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?