16. september 2021
Morten Nielsen (th.) er tilbage i Raklev som spillende træner. Han går efter en placering i top tre i serie 1.
Morten Nielsen (th.) er tilbage i Raklev som spillende træner. Han går efter en placering i top tre i serie 1.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev går efter top tre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev går efter top tre
Lokalsport Nordvestnyt - 21. juli 2021 kl. 11:26
Af Christian Dahl

Den hjemvendte spillende træner Morten Nielsen samlede for første gang sin trup i Raklev tirsdag aften.

Efter sidste sæsons sjetteplads i serie 1's oprykningsspil er målet for den kommende sæson hævet en smule.

- Vores målsætning er top tre - også selv om det er dygtige hold, vi er oppe imod, siger Morten Nielsen.

Ved træningsstarten måtte han se langt efter sidste sæsons topscorer Marcus Stoltenberg, der er taget til Holbæk for at spille sig på deres danmarksseriehold. Til gengæld var der tre gamle kendinge, der var mødt op til træning. Jack Mattison, Nabil Said og Kadir Kiran spillede alle i FC Kalundborg i serie 4 sidste sæson, men er nu i Raklev.

- Så må vi se, hvordan de klarer den. Det så fint ud fysisk til første træning. Det var det, jeg frygtede mest, på grund af den korte opstart, siger Morten Nielsen.

Han konstaterer samtidig, at der ikke er andre end Marcus Stoltenberg, der er stoppet. Til gengæld er der en stor gruppe gode U19-spillere.

Netop uenighed om U19-spillerne var en betydende årsag til, at Raklev og cheftræner Steen Nissen skiltes efter sidste sæson. Morten Nielsen ved da også godt, at han ikke bare kan plukke fra U19-holdet.

- Men jeg kan bruge dem, der kan gå direkte ind i startopstillingen. Og hold to ser også fint ud, siger Morten Nielsen.

Og han ser frem til at arbejde med de unge spillere.

- Der er nogle rigtigt spændende udviklingsmuligheder i U19-truppen. Det er fedt at være i gang, og i starten træner vi sammen i en stor gruppe både senior og U19. Det gør vi også på torsdag, og så har vi en intern træningskamp den 31. juli, hvor jeg kan se lidt nærmere på U19-spillerne, siger Morten Nielsen.

Og han lægger ikke skjul på, at det er de unge spillere, der får ham til at tro på en top tre-placering i den kommende sæson.

- Vi har en lovende ung trup, men det er klart, at der kan komme udfald på grund af deres unge alder, siger Morten Nielsen.

Raklev spiller lørdag klokken 13.00 sin første træningskamp hejmme mod Høng. Sæsonstarten er lørdag den 14. august 15.30 ude mod B. 73, Slagelse.

Morten Nielsen skal se, om han kan leve op til Raklevs flotte sæsonstart sidste sæson under Steen Nissen. Der var Raklev ubesejret i de første ni kampe, inden de tabte 4-1 til netop B. 73, Slagelse.

Synes du, at kommunen er der for dig?