18. maj 2021
Cykling. Demin Cup, Mørkøv. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Cykling. Demin Cup, Mørkøv. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pres på landevejene omkring Mørkøv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pres på landevejene omkring Mørkøv
Lokalsport Nordvestnyt - 18. april 2021 kl. 19:21
Af Brian Jensen

Der var hårdt pres på landevejene omkring Mørkøv, da Holbæk Cykelsport søndag var værter for første afdeling af cykelsportens Demin Cup. Masser af ungdoms- og veteranryttere varmede asfalten op, før 127 eliteryttere kørte ud på rundstrækningen på 27,4, som skulle gennemføres seks gange.

Det Holbæk-baserede cykelhold Restaurant Suri - Carl Ras havde en enkelt rytter - Mathias Larsen - med i et udbrud undervejs, men det blev indhentet og det hele blev afgjort i en massespurt i Mørkøv. Den vandt Anders Foldager fra Team Herning CK Elite, foran Team coloQuicks Alexander Salby og Joshua Gudnitz fra BHS - PL Beton Bornholm.

Restaurant Suri - Carl Ras' Sebastian Nielsen fik kørt sig ind på en sjetteplads og opfyldte dermed holdets forhåbning om en top 10-placering. Mathias Larsen blev nummer 12.

- Det var ikke det hårdeste løb, men et løb med meget fart. Der var mange små ryk og farten blev holdt høj. Vi ville gerne sidde som et hold, men det lykkedes ikke helt, det skal nok komme, sagde Sebastian Nielsen.

Den tidligere verdensmester fra Trek-Segafredo, Mads Pedersen, er medejer af Restaurant Suri - Carl Ras, og han kom i mål som nummer 94.

- Det var god træning og jeg fik set, hvordan drengene kører. Det var lidt ærgerligt, at vi ikke fik kørt som et hold, de kunne have kørt i hver sin trøje. Jeg vil bare gerne hjælpe drengene, og det her var en nem måde at gøre det på, sagde Pedersen efter løbet.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?