29. september 2020
Mads Pedersen glæder sig til igen at køre cykelløb.
Mads Pedersen glæder sig til igen at køre cykelløb.
Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pedersen fastholder klassiker-mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pedersen fastholder klassiker-mål
Lokalsport Nordvestnyt - 20. maj 2020 kl. 16:04
Af Christian Dahl

Verdensmesteren i landevejscykling, Mads Pedersen fra Tølløse, fastholder de fleste sæsonmål.

Det kom frem onsdag, da Team Trek Segafredo offentliggjorde løbskalenderen for Mads Pedersen.

Han skal stadig køre Tour de France, som bliver debut for ham, og så slutter sæsonen med de flyttede klassikere fra foråret, som er hans erklærede mål.

- Det er superrart endelig at have en løbskalender igen. De seneste uger har vi brugt på at cykle uden noget egentligt mål i hovedet, så det er en stor hjælp igen at have en løbskalender og komme tilbage i den normale træningsrytme. Mine mål er stadig klassikerne, og jeg håber også at køre Tour de France. Klassikerne vil helt sikkert være hovedmålet, og de runder sæsonen af, så jeg ser virkelig frem til det og håber på et vådt Paris-Roubaix i år, siger Mads Pedersen.

Hans første løb bliver Vuelta a Burgos, der køres fra 28. juli til 1. august. Derefter kommer opgaverne i en lind strøm. Men det generer ikke Mads Pedersen.

- Racing er racing, og vi vil altid være klar, uanset hvornår klassikerne bliver kørt. Det er i orden at flytte løbene, når verden står i den nuværende situation. Vi vil tilpasse os til situationen og være klar. I mit hoved er det ikke noget specielt, og jeg tænker ikke ret meget på det. Jeg ser bare fem til at komme til at køre løb igen. Det bliver en cool oplevelse at køre alle de store løb på så kort tid. Det er nyt for alle, og det bliver godt, siger Mads Pedersen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?