7. december 2019
Holbæks stærke kantspiller Mads Bobjerg Larsen på vej med det historiske og udlignende mål i søndagens sæsonpremiere på hjemmebane i Holbæk Sportsby mod Brønshøj. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Holbæks stærke kantspiller Mads Bobjerg Larsen på vej med det historiske og udlignende mål i søndagens sæsonpremiere på hjemmebane i Holbæk Sportsby mod Brønshøj. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På tavlen i første forsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På tavlen i første forsøg
Lokalsport Nordvestnyt - 04. august 2019 kl. 16:43
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks oprykkere i fodboldens 2. division kom på pointavlen i første hug, da det i søndagens sæsonpremiere på den nye hjemmebane i Holbæk Sportsby blev til 1-1 mod Brønshøj.

arrow Læs også: Tilfredshed hele vejen rundt

Og med en smule held kunne holbækkerne såmænd have fået fuldt hus kampens slutning, da lynhurtige Mikkel Jensens tværpasning i sidste øjeblik blev verfet til hjørnespark.

Det var den stærkt spillende kantspiller Mads Bobjerg Larsen, der stod for Holbæks historiske scoring, da han efter godt en halv time løb anfører Ferdinand Bangsgaards fremragende stikning op og efter et enkelt træk udlignede til 1-1.

Med næsten 800 tilskuere i ryggen startede holbækkerne kampen bedst, men efter et lille kvarter - og et tiltagende Brønshøj-pres - kom hjemmeholdet bagud, da den tidligere Lyngby-spiller Danni König headede gæsterne foran.

Brønshøj pressede i perioden hårdt på og havde en stor mulighed for at øge, men Holbæk red stormen af - og kom for alvor ind kampen, da Mads Bobjerg Larsen fik udlignet.

Efter pausen var det »hvepsene«, der startede bedst - og også var tæt på at komme yderligere foran, da et indlæg blev rettet af og ramte keeper Mikkel Kvist ene målstolpe.

Holbæk kæmpede sig gradvist ud af problemerne og var klart bedst i det sidste kvarter af den relativt jævnbyrdige sæsonpremiere.

Mathias Larsen var midt i halvlegen tæt på at score umiddelbart efter sit indhop, og i den anden ende havde gæsternes Gustav Therkildsen et farligt forsøg udefra.

Men det blev ved de to mål, og i begge lejre var der udpræget tilfredshed med at være kommet på pointtavlen i sæsonens første forsøg.

arrow Spillernes opbakning var afgørende
04. august 2019 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:11
arrow Ilddåb mod erfarne Brønshøj
03. august 2019 kl. 15:46 Opdateret: kl. 15:46
arrow Klart sæsonmål for Holbæk: Overlevelse
03. august 2019 kl. 09:03 Opdateret: kl. 16:03