16. januar 2021
Holbæk i sorte trøjer vandt lørdag 2-4 ude over Ringkøbing i klubbernes første møde nogensinde.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i sorte trøjer vandt lørdag 2-4 ude over Ringkøbing i klubbernes første møde nogensinde.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overtidsscoringer sikrede Holbæk sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overtidsscoringer sikrede Holbæk sejren
Lokalsport Nordvestnyt - 04. juli 2020 kl. 16:59
Af Christian Dahl

Der stod 2-2, da Holbæks sidste kamp i nedrykningsspillet i 2. division gik ind i overtiden lørdag i Ringkøbing.

arrow Læs også: Holbæks plan lykkedes i første halvleg

Holbæk havde været et niveau over hjemmeholdet især i første halvleg, men alt tydede altså på uafgjort i de to holds første møde nogensinde.

Men to scoringer i overtiden afgjorde kampen til Holbæks fordel.

først var det Jeppe Illum, der sendte en god aflevering i dybden til Peter Pele Hansen. Han tog et træk og trykkede af, og Alexander Stroustrup scorede sit første mål på førsteholdet, da han sparkede returbolden i nettet til 2-3.

Det fik hjemmeholdet, der allerede inden kampen var rykket ned i danmarksserien, til at gå i opløsning.

I det femte overtidsminut gjorde Sebastian Johansen det til slutresultatet 2-4, da han sparkede bolden fladt i ml efter flot forarbejde af Mikkel Jensen, som holdt legestue med Ringkøbings forsvar.

Holbæk havde allerede bragt sig foran i kampens sjette minut, da Nikolaj Frandsen lagde en lang bold i venstre side til en ganske udækket Mikkel Jensen. Han kom i feltet, afdriblede målmanden og sendte så bolden skråt bagud til Jeppe Illum, der kunne score i tomt mål.

Otte minutter senere blev det dog 1-1, da Holbæks anfører Ferdinand Bangsgaard fik ekspederet et indlæg i eget net. Det var første gang, hjemmeholdet viste noget offensivt.

Der gik dog kun fem minutter, før Holbæk igen kom foran.

Godt og kvikt spil centralt på Ringkøbings bane endte med, at Mads Bobjerg Larsen kunne lægge en skarp bold til Mikkel Jensen, der sparkede bolden i mål.

Holbæk dominerede første halvleg med god boldomgang, Ringkøbing var reelt kun farlige, da Mikkel Kvist tabte bolden, men den afslutning blev blokeret. I den anden ende ramte Malte Sjørslev overliggeren med et hovedstød, og Mikkel Jensen fik kampens største chance, da han kort før pausen sparkede forbi tomt mål. En kæmpe forsvarsfejl gav Jeppe Illum en friløber. Han fikserede målmanden og sendte bolden ud til Mikkel Jensen, der altså ikke formåede at ramme det tomme mål.

Anden halvleg blev mere lige. Hjemmeholdet skabte stadig ikke noget, men Holbæk kunne ikke leve op til første halvleg. I det 80. minut fik hjemmeholdet dog udlignet ved Jacob G. Andersen.

Magnus Sørensen havde spillet et brag af en kamp på Holbæks midtbane, men han fik lagt en for løs aflevering, som Jacob G. Andersen opfangede og løb solo ned og scorede, selv om Magnus Sørensen var tæt på at løbe ham op.

Det gav hjemmeholdet mod på tilværelsen, og de satte sig på de sidste 10 minutter af den ordinære spilleltid, inden Holbæk sikrede sig sejren med to mål i overtiden.

Rundens øvrige resultater betyder, at Holbæk slutter på fjerdepladsen i nedrykningsspillet.

arrow Første scoring i tre generationer
05. juli 2020 kl. 15:10 Opdateret: kl. 15:10
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?