29. juli 2021
Holbæk havde stor ære af udekampen mod Frem i 2. division, men det var hjemmeholdet, der kunne juble over to mål og en sejr.
Holbæk havde stor ære af udekampen mod Frem i 2. division, men det var hjemmeholdet, der kunne juble over to mål og en sejr.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Operationen lykkedes men patienten døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Operationen lykkedes men patienten døde
Lokalsport Nordvestnyt - 14. november 2020 kl. 16:42
Af Christian Dahl

På papiret var det helt efter bogen, da det ubesejrede tophold Frem lørdag vandt med 2-0 hjemme over Holbæk, der ligger til nedrykning i 2. division i fodbold.

arrow Læs også: Skarpheden mangler

Cifrene lyver ikke, for det var Holbæk, der tabte. Men de fortæller heller ikke den fulde historie om en kamp, som Holbæk satte sit klare præg på.

Chancemæssigt var det en trist omgang, og det var både Holbæks skyld og fortjeneste.

Fortjeneste, fordi holdet med højt pres fik ødelagt Frems opspil.

Skyld, fordi Holbæk ikke formåede at omsætte de positive aktioner til reelle målchancer.

Det billede holdt i store træk indtil et kvarter før tid. Holbæks Malte Sjørslev måtte se sit frisparksforsøg afværget i det 76. minut, og så var skæbnen ond ved Holbæk, da Frems topscorer Paul Ngongo minuttet efter gjorde det til 1-0.

Holbæk fik ikke presset Frems anfører Tonni Adamsen, og så lagde han et giftigt indlæg ind i straffesparksfeltet, hvor Ngongo kom i et uimodståeligt indlæg og sparkede bolden i mål.

Det forandrede kampen.
Frem stillede sig længere tilbage, og Holbæk fik lagt spillet op omkring Frems straffesparksfelt. I minutterne efter Frems mål fik Holbæk skabt flere farlige situationer i feltet, end holdene tilsammen havde skabt indtil da i kampen.

Holbæks største chance kom, da indskiftede Hamzah Nassiru spillede Victor Sørensen fri i venstre side af feltet, men alene med målmanden sendte han bolden forbi mål.

I fem minutters overtid blev det i stedet 2-0. Holbæk havde kastet alt frem, men en tabt bold midt på banen gav Lucas Balck en friløber fra midterlinjen. Målmand Frederik Hansen kom godt ud af sit mål, men Lucas Balck fik afdriblet ham og sendte let bolden i mål til slutresultatet 2-0 med kampens sidste spark.

arrow Emil Bjørn er klar til kammeraterne
14. november 2020 kl. 06:11 Opdateret: kl. 14:03
arrow Holbæks spillere er bevidste - ikke ramt
13. november 2020 kl. 13:50 Opdateret: kl. 13:50
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?