18. juni 2021
Jesper Olsen, her  i Holbæks farver på et billede fra 2007, har sagt ja til at hjælpe Holbæks andethold i serie 1. Foto: Mik
Jesper Olsen, her i Holbæks farver på et billede fra 2007, har sagt ja til at hjælpe Holbæks andethold i serie 1. Foto: Mik
Foto: FOTO: Christian Mikkelsen (Mik.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Olsen tilbage på sidelinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Olsen tilbage på sidelinjen
Lokalsport Nordvestnyt - 05. maj 2021 kl. 16:25
Af Anders Vestergaard

Holbæks andethold i fodboldens serie 1 spillede sig ubesejret og helt til tops på en oprykningsplads, inden corana-restriktionerne satte en tackling ind og afbrød turneringen sidst i oktober.

Der var ingen vaklen, da turneringen blev genoptaget i starten af april med hjemmesejr over Bjæverskov, men siden er det ellers suveræne tophold begyndt at ryste lidt på hænderne og har sat ellers forventede point til mod Svebølle og B73, Slagelse, inden sidste weekends første kamp i oprykningsspillet endte med sæsonen første nederlag, da Svebølle på egen bane vandt med 1-0 og dermed genåbnede spændingen i toppen af rækken.

For Holbæk er det af afgørende betydning, at andetholdet rykker en tak op som understøttelse for det nedrykningstruede førstehold i 2. division, og da trænertrioen Klaes Egel Rasmussen, Danijel Djekic og Mohammed Asrihi er blevet henholdsvis cheftræner og asistenttræner på 2. divisionsholdet og cheftræner for klubbens U19-hold, stod serie 1-holdet pludselig uden træner efter Lars Randrup, der sagde stop i klubben før sæsonstart.

Men nu har klubben fundet en midlertidig afløser i form af den rutinerede træner Jesper Olsen, der senest i 2019 var U17-træner i Holbæk, inden han måtte lægge fritidsjobbet på hylden til fordel for et nyt job som salgsdirektør i køkkenbranchen.

Og jobsituationen har ikke siden ændret sig for direktøren, men da trænerkollega Klaes Egel Rasmussen spurgte, om han ville hjælpe til på sidelinjen hos serie 1-holdet i forårets sidste fem kampe, lirkede Olsen den ellers lukkede fodboldtræner-dør på klem og sagde ja. Og onsdag aften får han comeback på trænerbænken i topopgøret på hjemmebane mod B73, Slagelse.

- Selve træningen skal jeg ikke stå for, det klarer Klaes på divisionsholdet og Muhammed på U19-holdet. Jeg skal bare være på sidelinjen i holdets sidste fem kampe der alle er på hjemmebane og de fleste på hverdagsaftener, så det kan jeg godt være med til, siger Jesper Olsen, som kender de fleste af spillerne på holdet.

Klar til fem finaler

Og han glæder sig »voldsomt« til igen at mærke suset på fodboldbanen.

- Hver kamp er af afgørende betydning, og det er de fedeste kampe at spille. Det er selvfølgelig synd, at de ikke allerede har snøret sækken, men jeg glæder mig, selv om jeg grundliggende egentlig kun kan fejle, smiler Jesper Olsen, der naturligvis håber at kunne hjælpe holdet til oprykning - og i øvrigt også har en fornemmelse af, hvad han kan bidrage med i de sidste kampe.

- Jeg håber at kunne hjælpe dem til fornyet vildskab, det er jo fem finaler, de skal ud i, siger Holbæks comeback-træner.

Onsdagens modstander fra B73, Slagelse ligger efter sidste weekends sejr på udebane over Raklev på fjerdepladsen blot fire point efter Holbæks tophold.

Kampen i Holbæk Sportsby starter klokken 18.30.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?