19. oktober 2021
Andreas Elkjær Møller bragte TFC Odsherred foran 1-0 i hjemmesejren over Tuse.. Foto: Jens Wollesen
Andreas Elkjær Møller bragte TFC Odsherred foran 1-0 i hjemmesejren over Tuse.. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred vinder stort på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred vinder stort på hjemmebane
Lokalsport Nordvestnyt - 04. oktober 2021 kl. 16:50
Af Zakaria Abdiaziz

Odsherred tog søndag eftermiddag imod Tuse i håb om at fortsætte deres flotte form i denne sæson. Oprykkerne kom ind til opgøret som det eneste ubesejrede hold, samt de lå i toppen af tabellen, og var dermed klare favoritter.

Tuse havde dog også lidt momentum med fra deres forrige, da de vandt med 3-1. Så hjemmeholdet undervurderede bestemt ikke deres modstander. Odsherred har på trods af deres gode form, haft svært ved at få spillet i gang tidligt i kampene på det sidste. I denne omgang satte de sig på opgøret fra start.

Efter 23 minutters spil gjorde hjemmeholdets Andreas Elkjær Møller det også til 1-0, da han efter flot opspil, køligt vippede bolden over Tuses målmand. 10 minutter efter fik Marcus Holmgaard Okkels gjort det til 2-0. Odsherred lukkede første halvleg af med et mål til 3-0, da Tuses forsvar fik skubbet bolden ind i eget mål.

I anden halvleg fortsatte dominansen for hjemmeholdet. I det 55.minut lukkes kampen definitivt med kampens flotteste offensive aktion, da Marcus Okkels afdribler 4 mand centralt på banen, og sparker bolden i mål til 4-0. Selvsamme Marcus Okkels var ikke færdig endnu. I det 65.minut lukkede han på fornem vis kampen, da han efter et præcist indlæg fra Marcus Graversen, dirigerede bolden i nettet.

Odsherred slutter af med en sejr på 5-0, er fortsat ubesejret og ligger nummer et i tabellen. Alt i alt en rigtig flot for oprykkerholdet.

- Tre point på kontoen og endnu en gang holder vi nullet og får alle 14 spillere i gang på fornem vis. Alle byder ind med noget og det vidner om den stærke bredde i truppen. Vi kan kun være tilfredse med kampen og de flotte scoringer. Marcus Okkels var helt klart kampens offensive profil med sit flotte hattrick, rigtig dejligt at få ham i gang, lyder det fra Odsherred træner Hans Mulvad.

Kampen i tal

TFC Odsherred-Tuse 5-0 (3-0)
23. minut 1-0: Andreas Elkjær Møller, 32. minut 2-0: Marcus Holmgaard Okkels, 42. minut 3-0: Selvmål, 56. minut 4-0: Marcus Holmgaard Okkels, 65. minut 5-0: Marcus Holmgaard Okkels.

Rejser du til udlandet i år?