25. oktober 2021
Can Bardak blev dobbelt målscorer i TFC Odsherreds sidste kamp i danmarksserien. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Can Bardak blev dobbelt målscorer i TFC Odsherreds sidste kamp i danmarksserien. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred tabte farvel-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred tabte farvel-kamp
Lokalsport Nordvestnyt - 19. juni 2019 kl. 22:51
Af Anders Vestergaard

TFC Odsherred var tæt på det helt store comeback, men måtte alligevel indkassere et nederlag i klubbens sidste kamp i danmarksserien, da B1908 kom til Vig og vandt den tordenvejrs-udsatte kamp med 2-3 onsdag aften.

TFC Odsherred skruer ned for de sportslige ambitioner efter sommerpausen og har fået grønt lys til at trække holdet i danmarksserien og erstatte det med klubbens andethold, der har sikret oprykning til serie 3.

Begge hold mødte op i Vig med et blanding af stamspillere, debuterende breddespillere og en flok unge talenter, der gav hinanden en fornuftig, men helt igennem betydningsløs kamp.

I Odsherreds farvel-kamp var angriber Emre Selvi meget tæt på at bringe det reservespækkede hjemmehold foran allerede efter to minutter, da han afsluttede et mønsterangreb med en af de nye, Lukas Askgaard, som bagmand.

Men generelt var det B1908, der var bedst og mest på bolden.

Og efter en lille halv time kom gæsterne foran, da Odsherreds relativt nye forsvar ikke var opmærksom på en hurtig kombination, der endte i en sikker scoring.

Og et par minutter senere var den gal igen, da ellers bomstærke Nicklas Brøndum, endnu en af de nye, ikke kunne undgå at lave et straffespark, som B1908 dog brændte.

Generelt havde gæsterne, der stillede op med en 16-årig debutant, de bedste muligheder i første halvleg.

Efter pausen lagde Odsherred-keeper Ugur Genc ud med en mesterlig redning, men var fem minutter senere chanceløs, da B1908 headede sig foran med 0-2.

Odsherred skabte i det efterfølgende fine kontramuligheder, men det var B1908, der kom yderligere foran via et hovedstødsmål efter hjørnespark bare 10 minutter før tid.

Det lignede et trist Odsherred-farvel, men i de sidste fem minutter scorede Can Bardak to mål med kort mellemrum - og i begge tilfælde med Esajas La Cour som oplægger.

I de sidste sekunder var Nicklas Brøndum meget tæt på at fuldføre et fremragende comeback, men debutanten kom en anelse for sent til Mikkel Larsens tværpasning.

TFC Odsherred slutter sæsonen på femtepladsen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?