1. marts 2021
Sebastian Løfgreen er udtaget til bruttotruppen for juniorlandsholdet.
Sebastian Løfgreen er udtaget til bruttotruppen for juniorlandsholdet.
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred med to spillere i landsholdstrupper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred med to spillere i landsholdstrupper
Lokalsport Nordvestnyt - 23. januar 2021 kl. 06:12
Af Christian Dahl

Det er små fire år siden, Odsherred Dartklub så dagens lys i Nykøbing. Og nu kan den unge klub fejre, at to af medlemmerne er kommet med i de nye bruttotrupper til landsholdene.

Det drejer sig om Charlotte Degn fra Fårevejle, der er udtaget til bruttotruppen på paralandsholdet, og 11-årige Sebastian Løfgreen fra Holbæk, der er med i juniorlandsholdets bruttotrup.

- Da jeg begyndte at spille dart, satte jeg mig nogle delmål. Det første var at komme i a-rækken, og det kom jeg, efter jeg vandt en B-række turnering på minidartskolen i Fiov, og jeg har været i A-rækken lige siden. Mit næste mål var at komme i betragtning til bruttotruppen til landsholdet, og der er jeg kommet nu, så nu må jeg sætte mig nogen nye mål som jeg lige skal tænke over hvad skal være, siger Sebastian Løfgreen ifølge en pressemeddelelse fra Odsherred Dartklub.

Han begyndte i 2018 som dartspiller i Fluen i Svinninge, men er siden skiftet til Odsherred.Sammen med de fem andre drenge i bruttotruppen skal fokus være på World Cup og Europe Cup Youth, hvor Dansk Dart Union håber på medaljer.

I lighed med Charlotte Degn udnytter det unge talent muligheden for at spille dart over webcam. Men landstræner Klaus Rejnhold har også været hjemme hos Charlotte Degn for at hjælpe hende i forhold til opstilling og kast.

Landsholdsmæssigt skal hun forsøge at spille sig på paralandsholdet, der blandet andet går efter en semifinaleplads ved WDDA i Skotland senere i år.

For at sikre sig en plads på holdet skal Charlotte Degn helst præstere ved SM, DM og Danish Open, som er årets store turneringer.

Desuden spiller både hun og Sebastian Løfgreen på Odsherreds hold i 2. division.

- Både klubmæssigt, holdmæssigt og nu også to spiller ind over landsholdene, det er altså virkelig flot, og det er alles fortjeneste i klubben, flot-flot, siger klubformand Dan E. Jensen ifølge klubbens pressemeddelelse.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?