2. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred-frustration gav stort nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred-frustration gav stort nederlag
Opdateret 08. november 2019 kl. 13:47
Lokalsport Nordvestnyt - 04. november 2019 kl. 13:47
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dalby satte sig på andenpladsen i kvindernes kvalifikationsrække med en indiskutabel sejr på 11 mål over FK Odsherred. Gæsternes træner, Christian Iversen, anfægter ikke nederlaget, men er ikke glad for de mange mål. Og han er ikke i tvivl om, hvorfor nederlaget blev så stort.

- Det startede faktisk rigtig fornuftigt. Desværre blev kampen skæmmet af to dommere. Vi ville have tabt kampen alligevel, men det skulle kun have været med fire-fem mål, lyder det.

Odsherred kom i første halvleg bagud med 4-9, men fik skærpet koncentrationen og kunne i det næstsidste minut reducere til 7-9. Men Dalby fik scoret de to sidste mål før pausen og satte trumf på i de første minutter af anden halvleg. Her scorede hjemmeholdet de første fire mål i løbet af bare tre minutter og bragte sig foran med 15-7.

Odsherred fik reduceret til 15-10, men kom så heller ikke tættere på.

- Spillerne blev frustreret over dommerne. Det var ikke fordi vi fik udvisninger, men spillerne anede ikke, hvad dommerne fløjtede for. Og vi fik desværre ikke de kendelser, vi skulle have haft, siger træneren, der finder størst ubehag ved nederlagets størrelse.

- Vi spillede ikke godt, men fornuftigt. Det eneste jeg ærgrer mig over er, at vi taber med 11 mål i stedet for fem, konstaterer Christian Iversen.

De 12 hold i kvalifikationsrækken har spillet fire, fem eller seks kampe. Kun topholdet, Roskilde 3, og nummer to, Dalby, er ubesejrede. I næste runde tager FK Odsherred imod Lammefjorden.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?